Rakennusapulainen, VISIO Henkilöstöratkaisut Uusimaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö keikkatöitä, joissa pääset tekemään fyysisiä hommia?

Oletko ominaisuuksiltasi reipas, oma-aloitteinen, etkä kavahda pölyistä työmaaympäristöä?
Ja taskustasi löytyy kaiken muun lisäksi vielä voimassaoleva työturvallisuuskortti?

Loistavaa, sitten tämä työpaikkailmoitus on juuri sinulle!

Haemme rakennusapulaisia erilaisiin työtehtäviin. Työpäiväsi voivat sisältää esimerkiksi tavaroiden kantamista, työmaaympäristön siistinä pitämistä, sekä rakennusalan ammattilaisten avustamista. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo. 07:00-15:30 ja työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella. Voit itse määritellä käytettävyytesi, joten rakennusalan keikkatyöt sopivat esimerkiksi opiskeluiden oheen mainiosti! Palkkaus työtehtävässä talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Olethan täysi-ikäinen ja hyvässä fyysisessä kunnossa, sillä työtehtävät voivat olla ajoittain raskaita kanto- ja nostotehtäviä.

Rakennusalan opinnot tai työkokemus/-harjoittelut katsotaan toki eduksesi, mutta ennen kaikkea tarvitset motivoitunutta asennetta ja intoa työntekoa kohtaan!

Tarjoamme tekijälle voita leivän päälle mutta myös:

- Työsuhteen jossa sinua arvostetaan
- Kattavan työterveyshuollon Aavassa
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, eli jos siis olet vielä vailla töitä ja rupesi kiinnostamaan, niin täytähän hakemus heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa saat kysmällä osoitteesta:

UUSIMAA(AT)VISIOHR.FI

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://visiohr.likeit.fi/apply/21058782