Palveluohjaaja, PirkkaClean Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palveluohjaaja_Siivous

Suhtaudutko kiinteistöpalvelu- ja siivousalan työtehtäviin suurella innokkuudella? Löytyykö sinulta myös kannustavaa johtamiskykyä ja et murru kovankaan paineen alla? Nyt olisi juuri Sinulle - siivousalan osaaja - todella mielenkiintoinen työnkuva tarjolla!

Etsimme PirkkaClean Oy:lle Palveluohjaajaa. Kyseessä on pitkäaikainen vakituinen työsuhde, rennossa työyhteisössä ja kilpailukykyisellä palkalla.

Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa erilaisten taloyhtiö ja yrityskohteiden puhtaanapidon varmistamisesta, työvuorojen suunnittelusta, asiakkuuksien hoidosta ja peruspesuista. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville kello 6-15 väliseen aikaan, mutta joissakin tilanteissa myös ilta- tai viikonloppuun.

Tässä tehtävässä osana työarkea toimit palveluohjaajana usealle työntekijälle. Toivomme sinulta kokemusta kannustavasta esihenkilötyöstä, sekä kehittämisintoista tarkastelukykyä. Työ vaatii tarkkuutta ja tehtävien priorisointitaitoja. Tehtävä on todella monipuolinen ja mielenkiintoinen päivätyö, jossa pääset hyödyntämään vastuuntuntoista ja innovatiivista asennettasi työhön sekä vaikuttamaan siihen, miten työnkuvasi muotoutuu tulevaisuudessa.

Edellytämme sinulta tarkkuutta työssäsi, tiimityöskentelytaitoja, sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön. Myös B-luokan ajokortti vaaditaan. Etua tehtävään saat aiemman kokemuksen tai koulutuksen kautta hankitusta kiinteistöpalvelualan osaamisesta, sekä kokemuksesta palveluohjaajana. Haettavat ominaisuudet ja taidot:

Tiimipelaaja
Itseohjautuva
Joustava
Asiakaspalveluhenkisyys
Ongelmanratkaisukyky
Kokemusta puhtaanapitoalalta ja erityisesti peruspesuista
Henkilöstöjohtamiskyky/kokemus
Kohtuullinen Office osaaminen
Sujuva suomen- ja englanninkielentaito
Ajokortti

Työt alkavat viimeistään 1.8.2024 mutta toivomme, että pääsisit perehdytykseen jo aikaisemmin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kari.jaaskelainen@pirkkaclean.fi