lähihoitaja, Ikifit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
LÄHIHOITAJA, tule mukaan Hyvinvointikoti Apilan kasvavaan tiimiin!

Tehtäväsi on asukkaiden kuntouttavan hoidon ja hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpitäminen. Alan koulutuksen ja hyvän suomen kielen taidon lisäksi edellytämme sinulta voimassa olevia lääkelupia. Hygieniapassin katsomme eduksi. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Tarjoamme avoimen ja joustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit, idyllisen ja toimivan työympäristön, lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut, ateriaedun sekä ePassin ylläpitämään työkykyäsi. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, mutta voit itse vaikuttaa vuorojen painotuksiin. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan tes:n palkkaluokan G20C mukainen. Valmistuneen lähihoitajan ammattioikeus on oltava todennettavissa Valviran rekisteristä. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hyvinvointikoti Apila sijaitsee Kangasalan Pikonlinnassa, Vesijärven rannalla upeassa ympäristössä. Ympäröivä kaunis luonto on tärkeä osa toimintaamme. Hyvinvointikoti Apila toimii Ikifitin Kuntoutus Apilan tiloissa kahdella eri pienkodilla. Apilan nyt toiminnassa olevissa hyvinvointikodeissa; Luonnon Apilassa ja Metsäapilassa on ympärivuorokautinen asumispalvelupaikka yhteensä 35 ikääntyneelle asukkaallemme. Keväällä 2024 otamme käyttöön kolmannen pienkodin, 15 paikkaisen Onnen Apilan.

Ikifit Oy on kotimainen asumis-, kuntoutus- ja lääkäripalveluja tuottava yritys. Ikifitin toiminnan lähtökohtana on tuoda ikääntyvälle turvaa, iloa ja terveyttä sekä parantaa asiakkaan elämänlaatua. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, kiireettömyys sekä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden kuuleminen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ikifit.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=327&jbid=8#login_form