Asiantuntija, viestintä, Jyväskylä, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Keski-Suomen TE-toimistossa on haettavana viestinnän asiantuntijan vakituinen virka 20.05.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on TE-toimiston yhteinen ja se sijoitetaan Organisaatiokehitystoimintoon.

Viestintäasiantuntijana vastaat TE-toimiston sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä, koordinoinnista ja toimeenpanosta sekä strategisella että operatiivisella tasolla yhteistyössä johdon kanssa. Vastaat TE-toimiston Intra- ja verkkosivujen ja muiden viestintäkanavien sisällöntuotannosta, kehittämisestä ja päivittämisestä sekä erilaisten viestintämateriaalien visuaalisesta ilmeestä. Osallistut myös tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen viestinnän osalta. Viestintäasiantuntijana konsultoit ja perehdytät TE-toimiston henkilöstöä viestintään liittyvissä asioissa. Teet vahvasti yhteistyötä TE-toimiston eri tehtäväalueiden ja yhteistyökumppanien kanssa.

Toimit tarvittaessa johdon tuen asiantuntijan sijaisena toimien tarvittaessa kokousten sihteerinä ja hoitaen toimisto- ja hallinnollisia tehtäviä sekä johdon toimeksiantoja.

Asiantuntijalla tulee olla valmius liikkua tarvittaessa koko Keski-Suomen alueella. Tehtävän sijoituspaikka on Jyväskylä.

Tehtäväsisältöihin voi tulla muutoksia toiminnan siirtyessä kuntasektorin työvoimaviranomaiselle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4369/fi_FI