Henkilökohtainen avustaja, Anonyymi työnantaja
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Palkkaus: 11,76€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haetaan henkilökohtaista avustajaa

Hei, haluatko tehdä merkityksellistä ja ihmisläheistä työtä? Jos vastauksesi on kyllä, niin tervetuloa keskustelemaan. Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen, moniulotteinen ja keskustelulle avoin työpaikka Suonenjoella.

Avustajaksi sovit parhaiten, jos koet toisen ihmisen auttamisen itsellesi luontevaksi ja sinulla on lämminhenkinen asenne tärkeää auttamistyötä kohtaan. Avustajan on myös hyvä olla luotettava, elämänmyönteinen, empaattinen, avulias, oma-aloitteinen ja värikästä huumoriakin tarvitaan.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. avustaminen harrastuksissa, kotitöissä ja asioinnissa. Työpäivääsi voi sisältyä välillä esimerkiksi avustaminen valokuvaus harrastuksessa ja kierrätystaiteen parissa. Työajat ovat helposti soviteltavissa.

Olen liikuntarajoitteinen (selkäsairaus) nainen. En tarvitse nosto- tai peseytymisapua. Minua kiinnostavat kirjallisuus, kierrätystaide, kulttuuririennot, valokuvaus, filosofia ja liikunta. Arvostan tilannetajua ja rauhallista kommunikointikykyä. Pidän tärkeänä aitoja ihmisten kohtaamisia ja luontoyhteyttä.

Työaika on 80 tuntia kuukaudessa tai sopimuksen mukaan. Palkka: 11,76 e/h + lisät ja 1.7.2024 alkaen 12,51e /h + lisät.

Työn luonteen vuoksi tehtävä soveltuu naishenkilölle. Työ soveltuu hyvin myös opiskelijalle. Auto suotava.

Kiinnostuitko? Ota pikaisesti yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan avustajan löydyttyä.

Yhteystiedot puh. 040 46 57 432, klo 10-21

Hae työpaikkaa osoitteesta