Koulusihteeri, Lieksan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme koulusihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Lieksan kaupungin yläkoululle ja lukiolle 1.8.2024 alkaen.

Koulusihteerinä työskentelet Lieksan kaupungin perusopetuksessa yläkoululla ja lukiolla. Työpisteesi on Lieksan koulukampus.

Työtehtäviisi kuuluu mm. tilausten tekoa, tietojen kirjaamista, laskutusta ja tilastointia. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin koulun aikuisten kuin erilaisten sidosryhmienkin kanssa.

Koulusihteerin tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (tradenomi) tai aiempi vastaava opistotasoinen tutkinto sekä hyvä kokemus toimistotehtävistä.

Koulusihteeri käyttää aktiivisesti mm. Primus-oppilastietojärjestelmää ja Wilmaa sekä Populus-henkilöstötietojärjestelmää. Koulusihteeriltä edellytetään hyvää valmiutta oppia tehtävässä tarvittavien järjestelmien käyttö. OVTES- ja KVTES-tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä tarvitaan asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää työtä ja toimintatapoja. Työ vaatii tarkkuutta, ongelmaratkaisutaitoa ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sinulle mm.
- uuden työympäristön Brahea-kampuksella
- viihtyisän työyhteisön
- kaupungin henkilöstöedut
- kattavat työterveyspalvelut

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Palkka koostuu tehtävän vaativuuden arviointiin perustuvasta tehtäväkohtaisesta palkasta sekä mahdollisesta työkokemuslisästä ja työsuorituksen arviointiin perustuvasta henkilökohtaisesta lisästä.

Työ alkaa 1.8.2024. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään sijaisuutena 13.5.-30.6.2024 ja toistaiseksi voimassa olevana 1.8.2024 alkaen. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LIE-02-19-24/fi_FI