ICT-arkkitehti, LapIT Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ICT-arkkitehti on meillä ICT-arkkitehtuurin suunnittelusta ja kuvauksesta vastaava henkilö.

Arvostamme suuresti hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sillä ne ovat tärkein edellytys tehtävässä menestymisessä. Olennaista on myös halu oppia lisää, kehittyä sekä jatkuvasti panostaa osaamiseesi.

Meillä ICT-arkkitehdin vastuualue on laaja mutta määritetty ja koska kyseessä on iso kokonaisuus, emme oleta sinun ottavan sitä hetkessä haltuusi. Hyvät lähtökohdat tälle tehtävälle tarjoavat aiempi kokemus kehittämiseen ja suunnitteluun liittyvistä tehtävistä.

Yhtenä kokonaisarkkitehtuuriryhmän avainjäsenenä pystyt vähitellen tehtävään oppiessasi
- vastaamaan siitä, että LapIT:n ICT-arkkitehtuuri osaltaan tukee ja toteuttaa strategisia ja muita liiketoiminnan tavoitteita, liiketoiminnan tarpeita palvellen
- huolehtimaan, että tarvittavat ICT-arkkitehtuuriin liittyvät kuvaukset laaditaan ja niitä ylläpidetään
- tukemaan projektien ja liiketoimintayksiköiden tekemää kokonaisuuden suunnittelu- ja kuvaamistyötä ja tarvittaessa osallistuu siihen (sekä sisäiset kehitystoimet että asiakasprojektit)
- varmistamaan osana kokonaisarkkitehtuuriryhmää sisäisten kehitystoimenpiteiden arkkitehtuurienmukaisuuden
- toimimaan asiakasprojekteissa tarvittaessa eri osa-alueita yhdistävänä toimijana useiden eri projektien välillä, samalla varmistaen eri osa-alueiden yhteensopivuuden arkkitehtuurinäkökulmasta
- huolehtimaan vastuuarkkitehtuuriensa kokonaisuudesta, niiden tarkoituksenmukaisuudesta, toimivuudesta sekä ICT-arkkitehtuurin kytkemisestä tarkoituksenmukaisella tavalla yhteen toimivasti muihin arkkitehtuurin osa-alueisiin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää ymmärrystä kokonaisarkkitehtuurin tyypillisimmistä arkkitehtuurin viitekehyksistä (TOGAF ja JHS179) sekä ITIL-tuntemusta. Arkkitehtuurimallinnustyökalujen käyttö tai mallinnusosaaminen edesauttavat (esim. Archimate), mutta minkään syväosaaja ei tarvitse lähtötilanteessa olla. Oppimismyönteisenä organisaationa olemme valmiita panostamaan kouluttautumiseesi.

Tunnistat itsessäsi kykyä johtaa niin omaa kuin toisten tekemistä. Haluat viedä asiat päätökseen, pitää kiinni aikatauluista ja sovituista menettelytavoista. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tiedon jakaminen, viestintä sekä dokumentointi ovat sinulle helppoa.

Etätyökäytäntömme mahdollistaa tehtävän hoitamisen mistä päin Suomea hyvänsä ja edellyttää matkustamista työskentelypaikalle vain satunnaisesti.

Tehtävä sijoittuu tehtäväryhmään Suunnittelu ja kehitys (TES TiPAL), jonka vähimmäispalkka vaativuustasolla 3 on 4 103 €. Hakija voi esittää palkatoiveen, tälle on oma kenttä hakemuksessa.

Hakuaikaa on 19.5.2024 klo 23:59 saakka. Liitäthän mukaan hakemuksesi sekä CV:si - tai vaihtoehtoisesti voit kertoa kokemuksestasi erillisissä kentissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/595853/fi_FI