Kokenut kunnossapitoasentaja Sastamalaan, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme omia tuotteita laajasti eri teollisuuden aloille valmistavalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Kokenut kunnossapitoasentaja Sastamalaan

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset työskentelemään erilaisten tuotantolaitteiden mekaanisen-, sähkö- ja automaatioasennuksen parissa. Toimenkuvaasi voi kuulua myös yksittäisiä laitekäynnistysprojekteja asiakasyrityksemme muissa toimipisteissä ympäri Suomen.

Toivomme sinulta kokemusta vastaavan kaltaisesta työnkuvasta, ja pystytkin jo työskenelemään monipuolisissa vianhaku- ja asennustehtävissä itsenäisesti. Eduksesi katsomme alalle soveltuvan koulutustaustan, sekä esimerkiksi S1-luvan tai konemestarin pätevvyden.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen kansainvälisillä markkinoilla erittäin monialaisesti toimivassa, vahvaan kasvuun tähtäävässä asiakasyrityksessämme. Pääset työskentelemään nykyaikaisiin tuotantotiloihin ammattitaitoisen tiimin tuella, jolle laatu ja edelläkävijyys ovat toiminnan tärkeimmät kulmakivet.

Maksamme työpanoksestasi kilpailukykyisen ja osaamistasi vastaavan palkan, joten kerrothan meille palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on aika jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Sastamala / osittainen reissutyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/2978414-kokenut-kunnossapitoasentaja-sastamalaan