Ohjelmointitaitoinen CNC-koneistaja työstökeskuks, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 28.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme metallialan perinteikkäälle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Ohjelmointitaitoinen CNC-koneistaja työstökeskukselle

Työssä pääset toimimaan erittäin vaativan ja monipuolisen kappaletyöstön parissa Heidenhain -ohjatulla 5-akselisella CNC-työstökeskuksella. Työtehtäviisi kuuluu paitsi kappaleiden työstäminen, niin myös ohjelmointi ja asetusten säätäminen itsenäisesti.

Omaat jo vahvaa työkokemusta edellä mainitun kaltaisista tehtävistä, sekä alalle soveltuvan koulutustaustan. Arvostamme toimeen tarttuvaa työotetta, sekä aitoa halua kehittyä ammatillisesti vielä entistäkin paremmaksi.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen vakavaraisessa kotimaisessa asiakasyrityksessämme. Pääset työskentelemään innostavan ja kannustavan tiimin tuella yhtiöön, jossa työn laatu on kunnia-asia. Työtä tehdään asiakasyrityksemme nykyaikaisissa tuotantotiloissa modernilla kalustolla, ja siihen tarjotaan kattava perehdytys.

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten kerrothan meille palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva aika jättää hakemuksesi ja CV:si järjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Oulu

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3030376-ohjelmointitaitoinen-cnc-koneistaja-tyostokeskukselle