Teollisuusmaalari, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sisuwood Oy valmistaa ja markkinoi korkealuokkaisia erikoispuusepän kalusteita rakennusteollisuuden eri tarpeisiin, saneeraus- ja uudisrakentamisen kohteisiin. Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä laadukkaista materiaaleista vuosikymmenten ammattitaidolla.

Haemme asiakkaallemme, juvalaiselle erikoispuusepäntehdas Sisuwoodille

RUISKUMAALARIA

Tule mukaan tekemään laadukasta ruiskumaalausta hyvässä, reilussa porukassa. Työt Juvalla on kaksivuorotyötä.

Tehtävässä pärjäät, kun omaat vahvan ammattitaidon, oikean asenteen ja motivaation sekä aidon kiinnostuksen puualaan. Ruiskumaalarina vastaat tuotteiden maalaamisesta ja varmistat korkealaatuisen viimeistelyn.

Olethan oma-aloitteinen ja oppimiskykyinen ja osaat ottaa myös ohjeita vastaan. Toivomme sinulta lisäksi hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkuutta. Eduksi katsotaan alan koulutus tai aikaisempi kokemus ruiskumaalaamisesta. Osaathan toimia itsenäisesti, sekä tarvittaessa myös ryhmässä.

Työ on sesonkityötä kesän ajan, alustavasti toukokuulta elokuulle, mahdollisesti pidempäänkin syksyyn Henkilöstöpalvelu Heimon kautta.

Jos kiinnostuit paikasta täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi https://www.hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ , sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi mailto:marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo http://hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://heimo.likeit.fi/apply/34753483