Apulaisrehtori, vastuualueena yläkoulu, Teuvan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule Teuvalle tekemään tulevaisuuden työtä!

Haemme Teuvan kunnan yhtenäiskouluun toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2024 alkaen

- apulaisrehtoria, vastuualueena yläkoulu

Teuvan yhtenäiskoulu tarjoaa modernin ja viihtyisän oppimisympäristön alakoululle, yläkoululle ja lukiolle. Yhtenäiskoulun yläkoulussa oppilaita on noin 160. Teuvan yhtenäiskoulussa panostetaan kodin ja koulun yhteistyöhön. Kuraattori, kouluyhteisöohjaaja ja koulunuorisotyöntekijä työskentelevät koko opetushenkilöstön työn tukena. Pienten opetusryhmien sekä laadukkaan ja riittävästi resursoidun erityisopetuksen myötä meillä työskentelevät viihtyvät. Toiveenamme on saada joukkoomme uusia ideoita tuova apulaisrehtori.

Apulaisrehtorina työskentelet esihenkilötehtävässä työyhteisöä tukien. Apulaisrehtorin työssä olet jatkuvassa vuorovaikutuksessa henkilöstön, huoltajien, oppilaiden ja yhteistyötahojen kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot ovat tarpeen. Apulaisrehtorin työhön kuuluu kyky kuunnella, ratkaisukeskeinen työote ja kärsivällisyys rakentaa kompromisseja paineisessakin tilanteessa. Viran hoitamiseen sisältyy neljä tuntia opetusvelvollisuutta.

Rehtorin viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998/986 mukaan (rehtorin kelpoisuus). Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä.

Hakijoissa arvostetaan käytännön kokemusta peruskoulun johtamisesta, esihenkilökokemusta, pedagogista näkemystä koulun kehittämisestä sekä hallinnollisten tehtävien ja hallinto-ohjelmien tuntemusta.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta annetun lain (304/2003 7 §) perusteella hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virassa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Jätä sähköinen hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 596801). Sähköiseen hakemukseen voi liittää erikseen ansioluettelon, mutta hakijoiden vertailu perustuu ensisijaisesti sähköisessä rekrytointijärjestelmässä annettuihin tietoihin. Haastattelut järjestetään Teuvalla 13.-15.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596801/fi_FI