Laitoshuoltaja, Kittilä, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Palkkaus: 2185,78€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kittilässä Lapin hyvinvointialueen kohteisiin on haettavana kaksi laitoshuoltajan tehtävää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelut. Laitoshuoltajat sijoittuvat puhtaus- ja tekstiilipalvelujen vastuuyksikköön, jonka päätehtävänä on tuottaa muun muassa ruoka- ja puhtauspalveluja.

Yksikön perustehtävä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueen kohteissa. Puhtauden tuottamisen lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös ravinto-, vuode-, sekä ohjaamis- ja muita palvelutehtäviä.

Haemme kahta laitoshuoltajaa Kittilässä sijaitseviin yksiköihin:
-Kittilän terveyskeskus, 1 laitoshuoltaja
-Palvelukoti Pääskylä, 1 laitoshuoltaja

Yllä mainitut ovat vakituisia ja kokoaikaisia työpaikkoja. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7:00 - 20:00 välille. Työtehtäviin kuuluu mm. siivous-, huolto- ja ateriapalvelutehtäviä.

Työtehtävät työympäristössä edellyttävät itsenäistä työnsuunnittelua, hyvää laitoshuollon menetelmien hallintaa sekä huolellista ja vastuullista työjälkeä. Arvostamme positiivista asennetta ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) perusteella. Palkka on 2 185,78 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain
edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtävien aloitus sijoittuu maalis- toukokuulle.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry-hakupalvelun kautta. Hakuaikaa on jatkettu 17.5.2024 klo 15.00 saakka. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/581313/fi_FI