Sairaanhoitajia ja lähihoitajia, Norlandia Isopak, Norlandia Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitajia ja lähihoitajia uusiin ryhmäkoteihin
Hei hoitotyön ammattilainen! Kiinnostaisiko sinua päästä kehittämään kokonaan uuden ryhmäkodin toimintaa ainutlaatuisen palvelukonseptin turvin? Haluaisitko osaksi tiimiä, joka on täynnä intoa uuden äärellä?

Haemme nyt sairaanhoitajia ja lähihoitajia uusiin ryhmäkoteihimme Norlandia Isopakarin hoivakortteliin, Helsingin Malminkartanoon.

Millaisesta työpaikasta on kyse?

Norlandia Isopakari on ollut toiminnassa jo 1,5 vuotta, ja nyt avaamme kortteliin kaksi uutta ryhmäkotia. Niiden tiimeihin kaipaisimme sinun ammattitaitoasi. Isopakarissa pääset tarjoamaan asukkaille ympärivuorokautista palveluasumista täysin ainutlaatuisessa ympäristössä: saman katon alla toimivat sekä hoivakoti ja päiväkoti että koirien päiväkoti.

Haluamme mahdollistaa ikääntyneille asukkaillemme mielekkään, monipuolisen ja aktiivisen arjen. Meille on arkipäivää, että ikäihmiset, lapset ja koirat viettävät aikaa yhdessä touhuten. Arjessa on mukana myös hieman luksusta, kuten kuntosali, sauna, spa-tila ja hierontapiste. Ulkoilemme yhdessä ja autamme vaikkapa hiustenlaitossa päivittäin.

Meillä saat keskittyä omaan ydinosaamiseesi hoitajana, eikä aikasi kulu ylimääräisiin tehtäviin. Työt on organisoitu järkevästi moniammatillisen tiimin kesken, johon kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, kodinhuoltajia, fysioterapeutti, sosionomi, henkilöstövalmentaja sekä vastaava kodinhuoltaja. Johtajamme Heidi on myös vahvasti läsnä arjessa, kuuntelee ja on tukena.

Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollisuuden vaikuttaa. Koska tiimisi ja työpaikkasi ovat uusia, meillä pääset kehittämään toimintaa ja vaikuttamaan siihen, millaiseksi arjen tavat muotoutuvat. Emme ole ehtineet kangistua kaavoihin, ja suhtaudumme innolla ideoihisi ja näkemyksiisi!

Mahtavan työporukan, jossa innostumme, autamme ja tuemme. Työtyytyväisyys on meillä mittaustemme mukaan korkealla tasolla. Erityisen tyytyväisiä nykyiset tekijämme ovat laadukkaaseen johtamiseen.

Mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen hoitajana, moniammatillisen tiimin tuella.

TES:in mukaisen palkan, joka on sairaanhoitajalle alkaen 2594,16 palkkaluokan G24 mukaan ja lähihoitajalle alkaen 2394,48 palkkaluokan G21 mukaan. Tämän lisäksi on mahdollista saada tehtäväkohtaisia lisiä.

Muita monipuolisia etuja, joihin kuuluu muun muassa antibakteeriset työvaatteet ja työkenkäetu, hotellietu sekä Smartum-raha. Saat myös hyödyntää talon omaa kuntosalia sekä käyttää työaikaasi hierontaan. Kehitämme etuja jatkuvasti, ja niitä on tulossa lähitulevaisuudessa lisää.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla vastavalmistunut alalle tulija tai kokeneempi konkari - olet tervetullut työporukkaan omana itsenäsi. Meille on tärkeintä, että haluat kohdata täydellä sydämelläsi ja energiallasi muistisairaat ikäihmiset, heidän omaisensa, kollegasi ja koko korttelimme porukan. Myös ripaus huumoria on työssä hyödyksi!

Lisäksi odotamme, että sinulla on:

Kykyä sietää muutosta ja keskeneräisyyttä - meillä harva asia on vielä valmis, ja uusia toimintatapoja on kokeiltava yrityksen ja erehdyksen kautta

Innostusta ideoida & järjestää erilaista puuhaa yhdessä ikäihmisten ja lasten kanssa

Avoimuutta sekä halua kohdata ja käsitellä työporukassa niin myönteiset kuin haastavammatkin aiheet ja tilanteet

Lähihoitajan tai sairaanhoitajan pätevyys

Tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja

Mahdollisuus esittää ennen työsuhteen aloitusta voimassa oleva rikosrekisteriote

Erityisen innoissamme olemme, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta muistisairaiden asiakkaiden kanssa työskentelystä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä - innostus ja asenne ovat meille kaikista tärkeintä.

Kiinnostuin! Miten haen?

Voit hakea paikkaa rekrytointijärjestelmämme kautta ks. alla. Kannattaa toimia nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jos mielessäsi on vielä kysymyksiä tehtävään liittyen, vastaava sairaanhoitajamme Iida kertoo sinulle mielellään lisää arkisin klo 12-14.

050-464 9930

iida.hedman@norlandia.com

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi - tervetuloa Isopakariin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.norlandiapaivakodit.fi/jobs/3868575-sairaanhoitajia-ja-lahihoitajia-norlandia-isopakari-helsinki