CNC-koneistaja Virroille, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme perinteikkäälle ja vakavaraiselle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa nimikkeellä

CNC-koneistaja Virroille

Tehtävässä pääset käsittelemään erilaisia teräksiä, erikoismetalleja sekä muovia. Pieniä, keskisuuria ja raskaan teollisuuden kappaleita tulet työstämään sekä sorvaamalla että jyrsimällä. Tötä tehdään kahdessa vuorossa, joten odotamme sinulta vuorotyövalmiutta.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Arvostamme CAD/CAM ohjelmoinnin ymmärrystä, sekä kokemusta eri ohjauksista. Piirustustenlukutaidon ja alalle soveltuvan koulutustaustan katsomme eduksesi. Valmis osaaja sinun ei vielä tarvitse olla, vaan tärkeimmät ominaisuutesi ovat aito innostus koneistustehtäviä kohtaan, sekä halu kehittyä niissä vielä entistäkin paremmaksi.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen, monipuolisen ja pitkäaikaisen työn osana perinteikkään ja vakavaraisen asiakasyrityksemme tuotantotiimiä. Tukenasi työskentelee asiakasyrityksemme innostavat ja kannustavat osaajat, jolle työn laatu on kunnia-asia. Mikäli olet suunnitellut paikkakunnan vaihdosta, on tässä sinulle siihen oiva mahdollisuus: Virtain kunta tarjoaa muuttajille erinomaisia etuja asettumisen tueksi!

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan meille työkokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää CV:si ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme.

Muuta

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Virrat, Pirkanmaa

Työaika: Vuorotyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/1119540-cnc-koneistaja-virroille