Sisäpyöräilytuntien ohjaaja, Pihlajalinna Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 30.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Forever-liikuntakeskukset ovat osa Pihlajalinna-konsernia, jonka tavoitteena on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Forever Pihlajalinnan asiantuntijat auttavat asiakkaitamme löytämään liikunnan ilon ja onnistumaan hyvinvoinnin tavoitteissa. Ammattilaisemme ovat auttaneet tuhansia suomalaisia muuttamaan elintapojaan pysyvästi.

Haemme nyt Lahden Foreverille sisäpyöräilyohjaajia.

Työtehtäväsi

Työtehtävänäsi sisäpyöräilytuntien ohjaajana on ohjata Sisäpyöräily Flowride tunteja keskuksemme asiakkaille. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arki-iltatunteihin.

Edellytämme, että ohjaajalla on käytynä sisäpyöräilyn peruskoulutus tai vankka kokemus sisäpyörytuntien ohjaamisesta. Koulutamme valitut ohjaajat Sisäpyöräily Flowride konseptituntien ohjaamiseen 24.5.-25.5. Vantaalla Forever Variston toimipisteessä.

Sisäpyöräily Flowride koulutuksen jälkeen ohjaaja saa oikeuden ohjata kyseisen tuntikonseptin pyöräilytunteja.

Koulutuksessa käydään läpi ohjelmiston perusteet; kuormitusfysiologiaa, pyöräilyn (bio-) mekaniikkaa, flow-kokemuksen teoriaa ja musiikkipsykologiaa. Koulutuksessa käydään demotunnein läpi kolme perustuntitasoa (Groove, Cruiser ja Radical). Koulutuksessa paneudutaan myös ilmaisu- ja vuorovaikutustaitoihin. Koulutuksen yhteydessä ohjaaja saa voimassa olevan ohjelmistopaketin, joka sisältää kaikkien kolmen tuntitason voimassa olevat ohjelmat musiikkeineen ja tuntimanuaaleineen.

Toivomme hakijoilta energisyyttä, positiivista ja iloista asennetta sekä halua tuottaa elämyksellistä ryhmäliikuntaa asiakkaillemme.

Tarjoamme sinulle

Foreverilla pääset työskentelemään kannustavassa ja viihtyisässä työilmapiirissä sekä korkeatasoisissa puitteissa. Samalla pääset nauttimaan voimakkaasti kehittyvästä alasta ja sen monista mahdollisuuksista. Käytössäsi on Foreverin ja Pihlajalinnan kattavat henkilöstöedut.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin! Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Homi, hanna.homi@foreverclub.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/sisapyorailytuntien-ohjaaja/mBq9NK