Automaatioasentaja teollisuuteen Turun seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme monipuoliseen työhön, alan kokemuksen omaavaa vahvistusta tiimiin nimikkeellä

Automaatioasentaja teollisuuteen Turun seudulle
Työtehtäviisi kuuluu automaatioasennuksen töitä elintarvike- ja kemianteollisuudessa. Työtä suoritetaan Varsinais-Suomen alueella liikkuvana työnä erilaisissa asennuspuolen kohteissa. Toivomme hakijalta vähintään kahden vuoden kokemusta alalta, ongelmanratkaisutaitoa, kykyä etsiä ja ratkaista ongelmia sekä ottaa vastaan uusia haasteita. Pääset osaksi menestyvää ja kasvavaa teollisuuden alan yhtiötä, jossa saat mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokonaisvaltaista pelisilmää. Sinulla on itsenäinen, aloitteellinen tapa toimia ja pystyt työskentelemään tiimissä. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia.

Eduksesi on alan koulutus tai kokemus vastaavanlaisesta työstä, sähköpiirrustuksien lukutaito, organisointikyky sekä sujuva suomen kielen taito.Työtehtävässä tukenasi toimii ammattitaitoinen työyhteisö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen, modernit työkalut työn toteuttamiseen, rennon työympäristön ja hyvän työilmapiirin. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Turun seutu, liikkuva työ

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3585613-automaatioasentaja-teollisuuteen-turun-seudulle