Kirjastopedagogi, Keravan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 3142,64€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kirjastopedagogina työskentelet osana seitsemän henkilön lasten- ja nuorten tiimiä. Kirjastopedagogin tehtävässä painotetaan varhaiskasvatus- ja alakouluyhteistyötä ja lukemisen edistämistä. Kirjastopedagogi suunnittelee ja kehittää lapsille suunnattuja monipuolisia kirjastopalveluja, joihin sisältyy muun muassa kirjavinkkausta, kirjastonkäytön ja tiedonhaun opetusta sekä tapahtumien järjestämistä. Tehtävään sisältyy myös viestintään liittyviä vastuita erityisesti kirjaston sosiaalisen median kanavissa. Kirjastopedagogi osallistuu kirjaston asiakaspalveluun ja tehtävään sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogista osaamista, hyviä yhteistyö- ja digitaitoja sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lasten lukemisen edistämiseen liittyvää osaamista, intoa ja luovuutta. Eduksi lasketaan kirjasto- ja informaatio- sekä pedagogisen alan opinnot ja työkokemus. Eduksi lasketaan myös viestintään, monikulttuurisuuteen ja osallisuuteen liittyvä osaaminen. Arvostamme kehittämismyönteistä, asiakaslähtöistä, ratkaisukeskeistä ja osallistavaa työotetta.

Keravan kaupunginkirjasto on tunnettu monipuolisesta palvelutarjonnasta sekä laadukkaasta tapahtumatuotannosta. Kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää virheiden tekemistä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3142,64 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään 15.-16.5. ja haastateltaviin ollaan yhteydessä viikolla 19.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KERAVA-04-3-24/fi_FI