Varalääkäri, Itä-Suomi, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 30.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt haemme Varalääkäreitä Itä-Suomeen!

Varalääkärinä pääset näköalapaikalle työskentelemään Terveystalon tärkeimmässä roolissa. Varalääkärinä voit aloittaa työskentelyn LK5 oikeudet saatuasi vaikka heti joustavalla vuorosuunnitelmalla.

Varalääkärin työt koostuvat varallaolovuoroista, joiden aikana ollaan valmiudessa töihin. Varallaolovuoroille tulee pääsääntöisesti työvuoroja, mutta välillä vuorot voivat koostua pelkästään valmiudessa olemisesta. Varallaolot sovitaan yleensä 14h vuoroiksi ja ne voidaan sopia omiin tarpeisiin sopiviksi. Vuorot sovitaan hyvissä ajoin etukäteen, mutta vuoron toimipiste(et) selviävät lyhyellä varoitusajalla 1-3vrk ennen vuoroa.

Varalääkäreiden työt pitävät sisällään monipuolisia perusterveydenhuollon työtehtäviä pääpainon ollessa vastaanotto- ja päivystystyössä eri toimipisteissämme. Varalääkärit voivat työskennellä myös Terveystalon yksiköissä työterveyshuollossa satunnaisesti. Työvuorot voivat olla mitä vain klo 8-22 välillä. Työ tehdään pääosin julkisissa päivystyspisteissä ja ulkoistuksissamme.

Varalääkärintyö on loistava tapa hankkia kokemusta päivystystyöstä. Varalääkärinä pääset kokemaan erilaiset työpaikat ja työtehtävät. Kliininen työ on helppo yhdistää esimerkiksi opiskeluun tai tutkimustyöhön. Perehdytämme varalääkärit kattavasti kaikkiin toimipisteisiimme ja tarjoamme mahdollisuuden "kollegavuoroihin". Varalääkärintyössä kilpailukykyinen palkkaus koostuu varallaoloista, matkoista ja aktiivitunneista.

Varalääkärin työnkuvan korvaus on erinomainen. Työskentelypaikat tulevat myös nopeasti tutuiksi perehdytyksien ja ensimmäisten vuorojen jälkeen. Itä-Suomessa varalääkärit työskentelevät mm. Kainuun keskussairaalan yhteispäivystyksessä, Leppävirran, Äänekosken ja Juankosken terveysasemien kiirevastaanotoilla, sekö Sulkavan ja Kinnulan terveysasemilla.

Pätevyysvaatimus: LK5 tai LL

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen ja opettavaisen päivystystyön
 - laadukkaan perehdytyksen
 - oman yhteyshenkilön ja vastaavan lääkärin tuen
 - mahdollisuuden kehittää osaamistasi (mm. Terveystalo Academy) ja rakentaa urapolkuasi
 - ison konsernin hyvät työkäytännöt ja edut

Kiinnostuitko?

Yllä olevien päivystyspaikkojen ilmoituksista löydät kyseisten toimipaikkojen vastaavat henkilöt ja voit olla suoraan heihin yhteydessä.

Jos olet kiinnostunut, ole rohkeasti yhteydessä yhteyspäällikkö Joni Kumpusaloon p. 0505302996, joni.kumpusalo@terveystalo.com

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/187891/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer