Sosiaalityöntekijä työikäisten sosiaalipalveluihi, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 30.4.2024
  • Palkkaus: 3500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme uutta työkaveria vakituiseen virkaan, olisitko se sinä?

Käytämme moderneja työtapoja ja joustava työskentely on meillä arkipäivää! Oriveden sosiaalityöntekijän viranhoito ei vaadi päivittäistä läsnäoloa Oriveden työpisteellä. Orivedellä yhteistyö toimii eri toimijoiden kesken ja paikalliset verkostot ovat tiiviit!

Meillä tulisit sosiaalityöntekijäksi johtavan sosiaalityöntekijän luotsaamaan Ylä-Pirkanmaan tiimiin, jossa on kollegoina sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja toimistosihteereitä.

Tekemämme sosiaalityö on luonteeltaan muutosta ja osallisuutta tukevaa työtä. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat erityisen tuen tarpeessa olevan asiakkaan palvelutarpeenarviointi, suunnitelmallinen sosiaalityö ja omatyöntekijänä toimiminen. Vastaat asiakasprosessin kokonaisuudesta ja suunnitelmallisesta muutostyöstä sekä teet viranomaispäätöksiä. Meille on tärkeää kehittää palveluitamme, joten työssäsi pääset kehittämään ja muokkaamaan käytännön työn tekemistä ja prosesseja asiakaslähtöisiksi.

Parasta työssämme on kehittämismyönteinen ja huumorintajuinen työporukkamme. Tuemme toisiamme, ja saat aina apua tiimiläisiltäsi tai esihenkilöltäsi - meillä et jää yksin missään tilanteessa. Olemme joustavia ja perhemyönteisiä, joten ymmärrämme, että työsi päättyvät iltapäivällä. Työtehtäviäsi ja kalenteriasi voit suunnitella joustavasti liukuvan työajan ja etätyön puitteissa.

Toivomme, että sinulla on aktiivinen, innostunut ja asiakaslähtöinen työote ja hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Työskentelyotteesi on joustavaa ja asiakasta arvostavaa. Digitaidoista on hyötyä, sillä kehitämme digipalveluita alueelle. Arvostamme kiinnostusta yhteisökeskuskehittämiseen.

Tehtävän hoidossa sinua helpottaa voimassa oleva B-luokan ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus, mutta otamme tilanteesi huomioon ja olemme joustavia käytännön ratkaisujen kanssa. Orivedelle on hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työ-matka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Olet kelpoinen sosiaalityöntekijän virkaan, mikäli olet Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Eduksi katsomme kokemuksesi viranomaistyöstä työikäisten palveluissa ja yhteistyöstä terveydenhuollon kanssa. Työn aloitus on sovittavissa. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron sinulle mielelläni lisää.

Tule kanssamme kehittämään parasta työikäisten sosiaalityötä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-1385-24/fi_FI