Röntgenhoitaja, tarvittaessa työhönkutsuttava, Pihlajalinna Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 16.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme röntgenhoitajaa tarvittaessa työhönkutsuttavan tehtävään Pihlajalinna Leväsentie Kuopioon, Varkauteen ja Iisalmeen.

Röntgenhoitajan tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti natiivi-, kartiokeila-, mammografia-,ja ultraäänitutkimukset sekä magneettityöskentely. Tehtävän hoitaminen edellyttää laillistetun röntgenhoitajan pätevyyttä tai opiskelijalla tulee olla suoritettuna vähintään 140 op. Voimassaoleva iv-lupa sekä MRI-taito katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, haasteista innostuvaa ja oma-aloitteista työotetta sekä halua kehittyä työssä.

Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).

Työ on kaksivuorotyötä, olemme auki myös viikonloppuisin.

Saat hyvän perehdytyksen sekä kannustavan ja koko ajan kehittyvän työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan TP tesiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Johanna Katainen 0406577921, johanna.katainen@pihlajalinna.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/rontgenhoitaja-tarvittaessa-tyohonkutsuttava/m2r5wV