Kirkon nuorisotyönohjaajan virka (kasvatustyöntek, Vantaan seurakuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Palkkaus: 2663,95€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme ammattitaitoista ja innokasta työntekijää kasvatuksen tiimiin.
Korsossa tehdään vahvaa ja monipuolista kasvatustyötä laajalla rintamalla. Tapaamme viikoittain lapsia ja nuoria kerhoissa, kouluissa, iltapäiväkerhossa, isoskoulutuksessa ja nuorten illoissa. Meillä on alueella hyvät yhteistyöverkostot koulujen ja kaupungin varhaiskasvatuksen kanssa ja teemme töitä monissa verkostoissa.

Virka on uusi ja sen työn painopiste on kouluikäisten lasten kanssa. Työhön kuuluu työskentely iltapäiväkerhossa viitenä päivänä viikossa. Työ on monipuolista ja monikulttuurillista. Tehtävään kuuluu leirityötä niin lasten kuin rippikoululaisten kanssa, kerhotyöstä vastaamista toisen nuorisotyönohjaajan kanssa ja mahdollisuuksien mukaan toimimista muissa nuorisotyön tehtävissä.

Meillä Korsossa työtä ei tarvitse aloittaa puhtaalta pöydältä. Meillä on hyvät lähtökohdat työn toteuttamiselle mutta emme arastele muuttaa niitä. Meillä saat siis työyhteisön, joka innostuu, rakentaa ja rakastaa. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa on hyvä tehdä töitä.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 164/2023 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. Rekrytoinnissa huomioidaan myös vastavalmistuvat. Eduksi katsotaan kokemus alakouluikäisten kanssa työskentelemisestä, tiimityöskentelyn osaaminen sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Viran peruspalkka on vaativuusryhmän 502 mukainen 2 663,41 €. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa kokemuslisää. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valittavan tulee olla evankelisluterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Hänen tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi RRL 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Hae virkaa sähköisesti KirkkoRekry-järjestelmässä. Täytä hakemus 19.5.2024 klo 18 mennessä. Määräajan jälkeen tulleita hakemuksia emme voi huomioida valintaa tehdessämme.

Aikataulu kootusti
- Hakuaika päättyy 19.5.2024 klo 18.
- Hakuajan päätyttyä valmisteluryhmä valitsee haastatteluun kutsuttavat.
- Haastattelut pidetään Korson kirkolla tiistaina 28.5.2024 klo 17 alkaen.
- Seurakuntaneuvosto päättää virkaan valittavasta kokouksessa 29.5.2024.
- Virka/Viranhoito alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kirkkorekry.fi/tyoavain/2114/fi_FI