Lähihoitaja keikkatyö, Mainiokoti Aurora, Turku, Mehiläinen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja keikkatyö, Mainiokoti Aurora, Turku

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Auroraan, Turkuun!

Olethan koulutukseltasi lähihoitaja tai hoiva-avustaja ja sinulla on sydän paikallaan. Etsimme sijaisia eripituisiin sijaistusjaksoihin. Voit valita sinulle parhaiten sopivat vuorot.

Mainiokoti Aurora on turvallinen koti ympärivuorokautista apua tarvitseville ikäihmisille. Mainiokoti Aurora tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille. Koulutettu henkilökuntamme on paikalla aina ja auttaa asukasta arjen toimissa.

Tarjoamme kodissamme hyvää lähiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössämme asukkaidemme toiveita kuunnellen.

Mainiokoti Aurora sijaitsee rauhallisella alueella osoitteessa Capsiankatu 3, lähellä Turun Länsikeskusta. Bussilinjat 2 ja 2A kulkevat talomme läheltä.

Haethan tehtävään 14.5.2024 mennessä!

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Innostuitko tehtävästä, kerron mielelläni lisää:

Yksikönjohtaja Sanni Heino
0505908396, myös WhatsApp
sanni.heino@mainiokodit.fi

Facebook: Mainiokoti Aurora

Instagram: Mainiokoti Aurora (@mainiokotiaurora)

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/mainiokodit_careers/job/Turku-Capsiankatu-3/Lhihoitaja-keikkaty--Mainiokoti-Aurora--Turku_R0030071