Kirjanpitäjä / Finvoicer Group Oy, Lemonsoft Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KIRJANPITÄJÄ

Etsimme motivoitunutta kirjanpitäjää vahvistamaan taloushallintotiimiämme. Mikäli olet tilinpäätöstaitoinen ja sinulla on vähintään vuoden kokemus taloushallinnon alalta, saatat olla etsimämme henkilö!

Kirjanpitäjänä vastaat itsenäisesti monipuolisista taloushallinnon tehtävistä nimetyille asiakkaille. Työtehtäviisi kuuluu tilinpäätösten laatiminen, kirjanpito, viranomaisilmoitukset sekä muut taloushallinnon ammattitehtävät. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa tarjoten laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua. Olemme dynaaminen tiimi ja jokainen voi vaikuttaa näkemyksellään ja kokemuksellaan asiakashallintoon. Tuemme kasvua ja ammattitaidon kehittäminen on meille tärkeä arvo.

Edellytämme

-Vahvaa kokemusta tilinpäätösten laadinnasta
-Vähintään vuoden työkokemusta taloushallinnon alalta
-Tehtävään soveltuvaa talousalan koulutusta (esim. tradenomi)
-Alan lainsäädännön tuntemusta
-Erinomaisia Excel- taitoja

Arvostamme

-KLT-tutkintoa ja Lemonsoft-osaamista
-Tarkkuutta ja huolellisuutta työssäsi
-Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
-Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
-Joustavuutta ja positiivista asennetta työtehtäviä kohtaan
-Halua kehittyä ja oppia uutta

Työtehtävää varten annamme kattavan perehdytyksen, mutta työtehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla nopea oppimiskyky, oma-aloitteisuutta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Käytämme konsernimme omaa Lemonsoft-järjestelmää. Ensisijaisesti toivomme sinun työskentelevän Turun toimistollamme, mutta taloustiimiläisiämme on myös Vaasan, Jyväskylän, Kouvolan ja Helsingin toimistoillamme.

Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä etänä, lisäksi käytössämme on joustotyöaika. Taloushallinnon asiantuntijana sinulla on mahdollisuus osallistua KLT-/PHT-valmennukseen ja -tenttiin työnantajan kustantamana. Tarjoamme henkilökunnallemme laajat työterveyspalvelut Mehiläisessä sekä vuosittain 400 euron kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointiedun.

Finvoicerilla on oma CFO-tiimi, joka tuottaa asiakkaille ulkoistettuja talouspäällikkö- ja controller-palveluita sekä avustaa taloushallintotiimiä esimerkiksi verotusasioissa, budjetoinneissa ja kannattavuusseurannassa. Tämä on myös loistava urapolku, mikäli CFO- ja controller-palvelut ovat lähellä sydäntä.

Finvoicer Group Oy on osa First North listalla noteerattua Lemonsoft-konsernia ja tarjoamme asiakkaillemme tilitoimisto-, perintätoimisto- ja ohjelmistopalveluja. Olemme erikoistuneet sähköiseen taloushallintoon ja pyrimme olemaan aina askeleen edellä taloushallintoalan kehitystä. Meillä et tule pyörittelemään mappeja työpöydälläsi, sillä olemme täysin paperiton toimisto.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Accounting Ulla Soikkeli p. 0400 237097 tai ulla.soikkeli@finvoicer.fi

Kiinnostuitko?

Jos tunnet olevasi etsimämme taloushallinnon ammattilainen, hae tehtävää heti tai viimeistään 5.5.2024 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@lemonsoft.fi Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Pidämme tietosuojaasi ensiarvoisen tärkeänä. Työnhakijan tietosuojaselosteessa osoitteessa https://www.lemonsoft.fi/tietosuojaseloste/ kerromme, miten ja minkä vuoksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi sekä mitä henkilötietoja koskevia oikeuksia sinulla on. Huomioithan, että hakemuksen lähettämisellä hyväksyt tietosuojaselosteemme sisällön ja ehdot.

Finvoicer Group Oy osa on Lemonsoft-konsernia. Lemonsoft Oyjon kasvava suomalainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, joka suunnittelee, kehittää ja myy toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP). Keskitymme tarjoamaan ratkaisuja pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille.Ohjelmistomme ja niihin liittyvät palvelut tehostavat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja tuovat kustannussäästöjä digitalisaation ja automaation avulla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Vaasassa, Turussa, Tampereella, Joensuussa, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.lemonsoft.fi/tyopaikat/kirjanpitaja-finvoicerille/