Maanrakentaja saneerauskohteisiin Helsinkiin, InfraFour Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maanrakennustyöntekijäksi Helsinkiin saneerauskohteisiin

Etsimme reippaita maanrakentajia / kaivinkoneen perämiehiä. Tehtävänkuva on laaja ja se voi pitää sisällään esimerkiksi piirrustusten lukua, taso- ja putkilaserin käyttöä, sekä putkitusta. Kaikissa työtehtävissä ei kuitenkaan tarvita aikaisempaa kokemusta piirrustuksista tai laserien käytöstä. Työtehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan. Kyseessä voi olla anturapohjien tekoa, salaojahommia jne. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan vahvasti eduksi, mutta tehtävässä on mahdollisuus oppia paljon uutta jos vain oma asenne on kunnossa!

Mitä odotamme?

Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, sekä aitoa halua tehdä töitä hyvässä porukassa ja kehittää itseään työssä.
Aikaisempi kokemus maanrakennustöistä tai rakennustöistä ylipäätään katsotaan vahvasti eduksi. Myös tieturvallisuuskortti, sekä oma auto on hakijalle eduksi.
Jotta pärjäät tehtävässä tulisi sinulla olla myös hyvä fyysinen kunto, sekä jonkunlaista suomen kielen osaamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työntekijälle vakituisen työsuhteen. Työntekijämme saavat laadukkaan vaatetuksen sekä hyvän ja ammattitaitoisen työyhteisön. Palkkaus on neuvoteltavissa ja pystymme tarjoamaan hyvän ja kilpailukykyisen palkan aina kahden viikon välein. Kerrothan rohkeasti palkkatoiveesi!

Mitä seuraavaksi?

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana!
Mikäli kiinnostuit jätä hakemuksesi mahdollisimman pian tai ole yhteydessä meihin.

simo.ruottunen@infrafour.fi

InfraFour syntyi tarpeeseen tarjota maa- ja vesirakennusalan henkilöstöpalvelua niin alan yrityksille kuin alan ammattitekijöille. Yritys toimii näiden kahden ammattiryhmän yhdistävänä tekijänä, välittäjänä. Henkilöstölle eli ammattilaisille InfraFour tarjoaa luotettavat puitteet ja työympäristöt. Yrityksessä toimivista ammattilaisista huolehditaan työterveyden, kehitysmahdollisuuksien ja kokoaikaisten sekä jatkuvien työmahdollisuuksien keinoin. InfraFourin yksi tärkeimmistä arvoista on ammattiylpeys, joka muuntuu tyytyväisyystakuuksi niin asiakkaalle kuin työntekijälle. InfraFourin tarkoituksena on tuoda kasvot alalle nostamalla esiin yritykset, tekijät ja tehtävät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://infrafour.likeit.fi/apply/467896