Ostaja, TYÖKUUTIO
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 2.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Metalli Piiroinen Oy

OSTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Saloon.

PIIROINEN on vuonna 1949 perustettu valmistavan teollisuuden perheyritys. Heidät tunnetaan Suomessa ja kansainvälisesti monipuolisena teollisuuden sopimusvalmistajana sekä julkisten tilojen luotettavana ja innovatiivisena kalustajana. Pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Salossa ja työllistävät noin 100 ammattilaista.

Piiroinen tarjoaa asiakkaillemme metallikomponenttien tuotekehitystä ja valmistusta, monipuolisia metallin pintakäsittelypalveluja, puuviilun muotopuristamista eri menetelmin sekä kalustekomponenttien verhoilua ja kokoonpanoa.

PIIROINEN kalustekonsepti käsittää katsomoratkaisuja urheilu-, liikunta- ja kulttuuriareenoille, auditoriokalusteita sekä monipuoliset irtokalustemallistot. Kaiken perustana on oma tuotekehitys-, valmistus- ja asennusosaaminen. Katsomohankkeissa viime vuosien kotimaisia referenssejä ovat muun muassa Helsingin Olympiastadion, Tampereella Nokia Arena, Kaupin pesäpallostadion sekä Pyynikin kesäteatteri.

Pitkäaikaisen työntekijän eläköityessä etsimme uutta osaajaa ostajan mielenkiintoiseen tehtävään. Ostaja vastaa sekä tilausten käsittelystä, että raaka-aineiden ja alihankintakomponenttien hankinnoista. Lisäksi hän vastaa osaltaan, että varastossa on oikea määrä raaka-aineita oikeaan aikaan ja tuotanto pysyy niiden osalta käynnissä. Toimitusaikojen arviointi ja ennusteiden huomiointi päätöksenteossa ovat tärkeä osaamisalue ostajan tehtävässä.

Ostajan tehtävässä vaaditaan sekä kykyä itsenäiseen, vastuulliseen päätöksentekoon, että tarkkaa ja huolellista otetta. Pidämme kokemusta vastaavista tehtävistä isona plussana. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä valmiuksia järjestelmien kanssa sekä sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää, suomeksi ja englanniksi.

Hae mukaan Piiroisen mukavaan porukkaan lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi. Toimithan ripeästi, aloitamme hakemusten käsittelyn heti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tyokuutio.fi