Sosiaali- ja terveysalan päätoiminen tuntiopettaj, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 14.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaali- ja terveysalan päätoimista tuntiopettajaa Tunturi-Lapin osaamiskeskukseen Muonioon 1.8.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen. Tehtäviin kuuluu sosiaali- ja terveydenhoitoalan opetus- ja ohjaustehtävät lähihoitajakoulutuksessa. Pohjakoulutuksena hakijalla voi olla esimerkiksi sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan (AMK) tutkinto. Vastuualueena on ensisijaisesti hoidon opetus. Lisäksi tehtävään kuuluu omaohjaajana toimiminen, arvioinnit, työelämäyhteistyöt sekä erilaiset ohjaus- ja tukitoimet.

Hakijalta odotamme vahvaa ja monipuolista terveydenhuoltoalan kokemusta sekä kokemusta sosiaali- ja terveysalan opetus- ja ohjaustehtävistä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä innovatiivista työotetta. Opetus tapahtuu monimuoto- ja verkko-opetuksena, joten hakijalta vaaditaan hyviä digitaitoja. Eduksi katsomme suoritetut pedagogiset opinnot sekä ensiapukouluttajan pätevyyden.

Kelpoisuusehdot on määritelty opetustoimen henkilöstöä koskevassa asetuksessa 986/98. Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen asiakirja soveltuvuudesta alaikäisten kanssa työskentelyyn sekä työhöntulotarkastustodistus terveydentilastaan. Tehtävän hoitamisessa ajokortti on välttämätön. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työ-, tutkinto- ja muut todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakijan suostumuksella tiedoksianto valinnasta annetaan sähköisenä hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LAPPIA-09-4-24/fi_FI