Toimintaterapeutti Saarenvireeseen, Tornion Sairaskotisäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Saarenvire on yksityinen hoito- ja kuntoutusyksikkö, jossa työskentelee n. 50 hoito- ja kuntoutusalan ammattilaista. Saarenviren kuntoutusyksikkö on perustettu sotainvalidien kuntoutuslaitokseksi, mutta tänä päivänä asiakaskuntamme on laaja, lapsista vaariin saakka. Tarjoamme yhä sotainvalidien ja -veteraanien kuntoutusjaksoja, mutta lisäksi lääkinnällistä laitos- ja avokuntoutusta sekä erilaista ryhmätoimintaa.

Haemme kuntoutustiimiimme toimintaterapeuttia äitiyslomasijaisuuteen, joka jatkuu mahdollisesti vielä hoitovapaasijaisuutena (n. vuosi -puolitoista). Olet osa moniammatillista tiimiä ja saat kollegiaalisen tuen toimintaterapeutin työhön. Asiakkaitamme ovat ikääntyneet ja neurologiset laitoskuntoutusasiakkaat sekä vastaanotto- ja kotikäynteinä toteutettavien avoterapioiden kaiken ikäiset asiakkaat. Olemme myös Kelan palveluntuottaja, asiakkaina on myös pieniä lapsia.

Teemme Saarenviressä moniammatillista työtä asiakkaidemme kuntoutumisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Talossa työskentelee lääkäri, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja, sairaanhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia, kuntohoitaja sekä muita ammattilaisia. Käytössä on hyvät kuntouttamiseen suunnitellut tilat harjoituskeittiöineen sekä käsistudioineen. Kuntoutumista tukevaa teknologiaa on mm. Armeo Spring- kädenkuntoutuslaitteet ja Lokomat -kävelysimulaattori.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapian koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali - ja terveysalan ammatti-korkeakoulututkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä laillistus. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:iida.suunta@saarenvire.fi