Mekaanikko, Liebherr Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liebherr-Finland Oy Ab on vuonna 2004 perustettu myynti- ja huoltoyhtiö, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat maanrakennuskoneet, materiaalinkäsittelykoneet, ajoneuvonosturit ja tela-alustaiset nosturit. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tuusulassa. Olemme osa kansainvälistä Liebherr Groupia.

Haemme nyt maanrakennuskoneiden ja materiaalinkäsittelykoneiden pariin MEKAANIKKOA vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasialliset työtehtävät ovat maanrakennuskoneiden ja materiaalinkäsittelykoneiden asennukset, huollot, korjaukset sekä vianetsinnät.

Sähkökäyttöisten koneiden lisääntyessä etsimme ensisijaisesti henkilöä, jolla on voimassa oleva S2 pätevyys. Katsomme eduksi kokemuksen raskaasta kalustosta, teknisen koulutuksen sekä C1 luokan ajokortin. Toivomme itsenäistä työskentelyotetta, matkustusvalmiutta kotimaassa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työ on vakituinen ja työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työskentely paikkana toimii korjaamomme Tuusulassa.

Tehtävän palkkaus määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.
Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu muun muassa lounas- ja virike etu, työsuhdepyörä sekä kattava työterveyshuolto.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jenni.matikainen@liebherr.com