Tanssin tuntiopettaja, Lahden musiikkiopiston kannatusyhdistys r.y.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lahden musiikkiopisto hakee tanssin tuntiopettajaa 9.8.2024 alkaen

Lahden musiikkiopisto on taiteen perusopetusta antava oppilaitos, jonka toimialaan sisältyy sekä musiikin että tanssin opetus laajan oppimäärän mukaisesti. Oppilaitoksessamme opiskelee noin 650 lasta, nuorta ja aikuista n. 35:n opettajan ohjauksessa. Toimitilamme sijaitsee Lahden ydinkeskustassa käsittäen opetustilojen lisäksi oman, laadukkaalla valo-, ääni- ja kuvaustekniikalla varustetun konserttisalin (Kalevi Aho -sali). Sali soveltuu erinomaisesti myös tanssinäytösten järjestämiseen.

Lahden musiikkiopiston tanssilinjan opetustarjonta kattaa varhaisiän tanssikasvatuksen, perus- ja syventävät opinnot sekä aikuisopinnot. Opetusaineita ovat muun muassa klassinen baletti, nykytanssi, jazztanssi, luova tanssi, showtanssi sekä lasten tanssi. Tanssilinjalla on käytössään kaksi hyvin varusteltua tanssisalia oheistiloineen.

Haettavan opettajan vastuualueena on nyky- ja showtanssin opetus. Lisäksi toivomme, että sinulla on valmius opettaa myös luovan tanssin ja lasten tanssin ryhmiä. Opetuspäiviä on 1-2 ja ryhmien määrä tarkentuu lukuvuoden alkuun mennessä.

Tarjoamme sinulle virikkeellisen ja monitaiteellisen työympäristön. Viikko-opetuksen ohessa sinulla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa erilaisia lyhytkursseja sekä projekteja yhdessä musiikin opettajien ja opiskelijoiden kanssa. Edellytämme hakijalta tanssinopettajan pätevyyttä ja/tai tanssialan pedagogisia opintoja. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Hakemukseen liitetään jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista sekä ansioluettelo. Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Hakuaika päättyy 15.5.2024.

Aineisto pyydetään lähettämään sähköpostitse (pdf-muodossa) Lahden musiikkiopiston rehtorille os. juha.pulkki@lahdenmusiikkiopisto.fi. Lisätietoja antavat rehtori Juha Pulkki p. 0400-800 553 sekä tanssinopettaja Sari Jäppinen os. sari.jappinen@lahdenmusiikkiopisto.fi.

Tutustu opistomme toimintaan os. www.lahdenmusiikkiopisto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sari.jappinen@lahdenmusiikkiopisto.fi