Varhaiskasvatuksen opettaja, Harjulan Setlementti ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Harjulan Setlementti on sivistys- ja sosiaalista työtä tekevä vahva paikallinen monialatoimija. Setlementit ovat poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia, voittoa tavoittelemattomia Suomen Setlementtiliittoon kuuluvia paikallisyhdistyksiä (Suomessa 50:llä paikkakunnalla). Harjulan Setlementti ylläpitää Lahdessa kahta päiväkotia, järjestää monipuolista kansalaisopisto- ja hanketoimintaa sekä ravintola- ja ateriapalvelua. Harjulan suojissa toimii myös mm. Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku, Hämeen rikos- ja riita-asioiden sovittelutoiminta sekä kierrätyskeskus Patina. www.harjulan.fi

Nyt etsimme rohkeaan joukkoomme Sinua, varhaiskasvatuksen ammattilainen! Jos olet urasi alkutaipaleella tai jo työssä kokenut, yhtä lailla löydät paikkasi osaavasta, työhön sydämellään heittäytyvästä joukostamme.

Tule työhön pieneen ja kodikkaaseen päiväkotiimme osaksi ammattitaitoista ja työtään rakastavaa ja sitä kehittävää tiimiä. Pääset käyttämään monipuolisesti vahvuuksiasi ja luovuuttasi. Takanasi on koko tiimin ja päiväkodin yhteisöllinen tuki. Arvostamme erityisesti sitoutumistasi työn tavoitteisiin, hyviä ryhmätyötaitojasi, huumorintajuasi, lapsilähtöistä ja lempeän napakkaa työotettasi sekä kykyäsi heittäytyä lasten maailmaan. Pedagogiikassamme pidämme ensiarvoisen tärkeinä lasten vuorovaikutus- ja tunnetaitojen tukemista ja tilan antamista lasten leikille, mielikuvitukselle ja luovuudelle. Haluamme herättää lapsissa kiinnostuksen luontoa ja siitä huolehtimista kohtaan.

Kelpoisuusvaatimuksena työhön on varhaiskasvatuksen opettajan (kand./maist.) tai varhaiskasvatukseen suuntautuneen amk-sosionomin tutkinto (vaka-opettajan pätevyys) tai niitä edeltäneet ko. tehtävään oikeuttavat tutkinnot.

Ota yhteyttä ja jutellaan tehtävästä lisää!

Päiväkodinjohtaja Riku Ilmivalta, p. 044 7725021
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:riku.ilmivalta@harjulan.fi