Avoin hakemus, Fuengirola, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haaveiletko työn ja kansainvälisen kokemuksen yhteensovittamisesta? Etsitkö kiinnostavaa ja vastuullista asiakaspalvelutyötä tai tahdotko kenties edetä urallasi osaavana esihenkilönä Etelä-Espanjan auringon alla? Jos vastasit näihin kyllä, jatka lukemista!

Mukava ja energinen työyhteisömme Fuengirolan ytimessä tarjoaa virkistävän vaihtoehdon asiakaspalvelualan ja myynnin ammattilaisille, kokeneille konkareille tai alalle haluaville uusille kyvyille.

Olisitko sinä uusi tiiminjäsenemme?

Huipputekijä meille on rohkea ja energinen osaaja, jolla on jo näyttöjä asiakaspalvelusta tai myynnistä. Taustaltasi voit olla uraasi aloittava myyntitykki, tradenomi, merkonomi, pitkän linjan asiakaspalvelun ammattilainen tai konkariesihenkilö. Lähes kaikessa työssämme käytössä on useita järjestelmiä ja tiedonhaku on yksi päivittäisistä tehtävistä. Siksi edellytämme myös järjestelmäosaamista.

Uudet työntekijämme koulutamme tuleviin tehtäviin heti työsuhteen alkaessa, joten toivommekin, että sinulla on haussa pitkäaikainen työsuhde.

Tehokkuus, joustavuus, järjestelmällisyys ja hyvä paineensietokyky ovat myös avaintekijöitä tiimeissämme. Päätyökielemme on suomi, mutta päivittäin otamme vastaan myös ruotsin- ja englanninkielisiä kontakteja. Ulkomailla asuessa ja toimiessa englannin kieli on toki muutenkin tärkeää. Pyytäisimmekin hakemuksessasi mainitsemaan kielitaidostasi.

Tule osaksi baronalaisten yhteisöä!

Palvelukeskuksemme palvelee asiakkaita 24/7. Olemme aurinkorannikon suurin suomalaisia työllistävä yritys. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset virkistystoimintamme. Annamme myös informaatiota Espanjaan muuttoon liittyvissä asioissa.

Toimistomme sijaitsee aivan Fuengirolan keskustan tuntumassa, 10 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta, joten työpaikalle kulkeminen on vaivatonta.

Kiinnostuitko?

Jos tämä sai sinut innostumaan, kuulemme mielellään osaamisestasi. Kerro meille hakemuksessasi minkälaiset työt sinua kiinnostavat, miten pitkäksi aikaa pystyisit sitoutumaan meille ja millaista osaamista sinulla on asiakaspalvelun, myynnin tai esihenkilötyön tehtävistä. Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo vaikka tänään!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/661d1dced7d342001d0c0c2d