Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Päiväkoti Vilinä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Päiväkoti Vilinä Oy on toiminut Lahden ja Hollolan alueella jo vuodesta 2009. Olemme alueen suurin paikallinen toimija ja meillä on kuusi liikuttavan ihanaa pikku päiväkotia, joissa tehdään töitä suurella sydämellä luottaen vilinämäisiin arvoihin. Toimintamme on korkeatasoista ja olemme edelläkävijöitä leikkiympäristöjen ja leikkipedagogiikan saralla. Toiminnassa korostuu luovan leikin ja liikkeen taika sekä arvostava ja mutkattoman mukava sekä avoin kasvatuskumppanuus perheiden kanssa. Pienet kotoisat päiväkotimme Tarina, Helinä, Kipinä, Hulina, Pulina ja Onnela huokuvat luovaa leikkiä ja liikettä sekä lämminhenkistä ja kotoisaa fiilistä.

Meidän ihana maalaisidyllimme Pulina hakee huippu tarhapöllötiimiinsä yhtä uutta varhaiskasvatuksen hoitajaa. Tule kurkkaamaan ja ihastumaan. Tällaisessakin paikassa saa tehdä töitä.

Varhaiskasvatuksen hoitajana pääset osaksi Vilinäntalojen innostunutta ja työstään motivoitunutta tarhapöllötiimiä- meillä on lupa ideoida ja toteuttaa varhaiskasvatusta ratkaisukeskeisesti lasta kuunnellen ja perheiden toiveita huomioiden. Arvostamme hoitajana ammatillista osaamista ja luomme puitteet, joissa löytyy aikaa myös suunnittelulle kuin myös toteutukselle. Toivomme, että meille tulevat ammattilaiset hallitsevat varhaiskasvatussuunnitelman sisällöt ja olet positiivisella asenteella kehittämässä toimintaa vilinämäisten arvojen pohjalta. Positiivinen, keskusteleva sekä ratkaisukeskeinen työote on tarhapöllömme vakiovaruste ja edellytämme tätä myös sinulta! Monipuolinen työ, aika liikuttavan ihanat työkaverit ja mahdollisuus toteuttaa varhaiskasvatusta pienen paikallisen yrityksen siipien suojassa- kuulostaisiko sinun unelmaduunilta?

Kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Ilahduta meitä kivalla hakemuksella ja kerro vapaasti itsestäsi ja siitä, mikä varhaiskasvatuksessa ja leikissä& liikkeessä sinua motivoi. Hakemukset lähetetään rekry@vilina.fi sähköpostiin. Meidän Vilinäntalojen fiilistä pääset kurkistamaan @vilinatalot iG:n kautta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen selvitys rikosrekisteristä. Huomioimme myös ammattiin valmistuvat ja opintojaan viimeistelevät vaka hoitajat, mahdollisuus myös oppisopimukseen.
Palkkaus tehtävässä on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukainen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 5.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:sara.erka@vilina.fi