Ryhmäavustaja /varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, LASTEN PÄIVÄKOTI SATUNUMMI OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ryhmäkohtaista avustajaa Satusuikkilan päiväkotiin. Satusuikkila on pieni n. 40 paikkainen yksikkö, jossa luonto ja liikunta ovat vahvasti läsnä arjessa.

Arvostamme hakijoilta pienryhmätyöskentelyn, positiivisen pedagogiikan ja kokopäiväpedagogiikan tuntemusta sekä tiimityöskentelytaitoja. Meille tärkeää on toiminnan monipuolisuus sekä lasten ja perheiden osallisuus, paikallista ja valtakunnallista vasua unohtamatta.

Etsimämme henkilö on huumorintajuinen ja joustava tiimityöntekijä. Ryhmäkohtainen avustaja toteuttaa laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä tiiminsä sekä muun henkilöstön kanssa. Arvostamme myös aitoa kykyä kohdata lapset ja perheet sekä sensitiivistä työotetta. Työ edellyttää riittävää suomenkielentaitoa.

Meistä voit lukea lisää www.satupaivakodit.fi Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse päiväkodinjohtaja Saija Stolt, saija.stolt@satupaivakodit.fi

Kattava yleislääkäritasoinen työterveys ja sairaanhoito kuuluu kaikille työntekijöillemme.

Tervetuloa joukkoomme luomaan yhdessä iloista ja motivoitunutta työyhteisöä!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto, soveltuva ammatti- tai erikoisammattitutkinto taikka muu soveltuva koulutus
Ennen palvelussuhteen alkamista on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:saija.stolt@satupaivakodit.fi