Kunnossapitoasentaja, Finnfeeds Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me IFF:llä yhdistämme rohkeasti tieteen ja luovuuden luodaksemme sitä, mitä maailma tarvitsee. Olemme elintarvikkeiden, juomien, terveyden, biotieteiden ja aistinvaraisten tuotteiden johtava toimittaja. Luomme olennaisia ratkaisuja maailmanlaajuisista tunnetuista ratkaisuista odottamattomiin innovaatioihin ja kokemuksiin. Suomessa meillä on kuusi tuotantolaitosta (Hanko, Jokioinen, Jämsänkoski, Kotka, Naantali, Vaasa) ja yksi T&K-keskus Kantvikissa.

Haemme IFF-konsernin Naantalin tehtaalle Finnfeeds Finland Oy:lle kahta

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

Työtehtäviin kuuluu tuotantoprosessin koneiden sekä laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Työssä onnistuminen vaatii yhteistyökykyä, sekä palveluhenkistä ja systemaattista otetta työhön. Olet myös oma-aloitteinen ja valmis oppimaan uutta työtehtävien niin vaatiessa. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuuden kunnossapidon työtehtävistä ja soveltuvaa teknistä peruskoulutusta.

Sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävän hoitamiseen.

Tarjoamme vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät asiantuntevassa huolto-organisaatiossa osana kansainvälistä yritystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarkko Jukakoski puh. 044 3176818, arkipäivisin klo 12.00 - 13.00.

Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme tekemään ensisijaisesti IFF:n rekrytointisivuston kautta. Hakemuksen voi tarvittaessa myös lähettää otsikolla "Kunnossapitoasentaja" osoitteeseen jarkko.jukakoski@iff.com.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.iff.com/job/Naantali-Kunnossapitoasentaja-21100/1155497700/