Ensihoitajia kesä- ja keikkatyöhön Kainuuseen, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei ensihoitaja, tule onnilaisten joukkoon tekemään tärkeää työtä ONNIn ensihoitopalveluihin kesä- tai keikkatöihin Kainuuseen!

Rekrytoimme ensihoitajia kesätyöntekijöiksi ja keikkatyöhön perustason yksiköihin Kajaaniin, Sotkamoon, Kuhmoon ja Suomussalmelle. Sotkamon yksikön toiminta alkaa kesäkuun alussa ja muiden yksiköiden syyskuun alussa. Yksiköt toimivat ensihoitotehtävien lisäksi kotisairaalatoiminnan tukiyksikköinä ja suorittavat siirtokuljetuksia sekä Kainuun sisäisesti että OYS:aan.

Perustason yksiköihin koulutusvaatimuksena on sairaanhoitaja- tai ensihoitaja amk -tutkinto, perustason ensihoitajan tutkinto tai lähihoitajatutkinto ensihoidon osaamisalalta. Sairaanhoitajalta vaaditaan akuuttityön erikoistuminen tai aiempaa kokemusta ensihoidosta.

Työntekijällä tulee olla suoritettuna perustason tentti sekä tilaajan ja työnantajan edellyttämät LOVe-osiot. Lisäksi vaaditaan C1-ajokortti, voimassa oleva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikortti ja soveltuvuus tartuntautilain mukaisiin kohteisiin. Kejo-järjestelmän käyttöön liittyen työntekijän tulee läpäistä Supon tekemä suppea turvallisuusselvitys.

Yksiköiden valmiusaika on 14 h /vrk ja työntekijät kiertävät tarvittaessa kaikissa yksiköissä. Voit ilmoittaa hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan työt.

Rekrytoimme Kainuuseen myös vakituisia työntekijöitä, kurkkaa ilmoitus täältä. (https://rekry.onnion.fi/jobs/3848700-ensihoitaja-kainuu?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=rekry.onnion.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web&_gl=11j9q5fm_gaMTA2OTE3MDgzMi4xNzAzNjczMDA3_ga_S5NL1BSQBJMTcxMjg0MTkxOS4zNy4xLjE3MTI4NDM1MzAuNTUuMC4w)

ONNI on yksityisen ensihoitopalvelualan suurimpia toimijoita. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuottaa ensihoitopalveluita julkisen sektorin luotettavana kumppanina. Olemme arjen tinkimätön tuki asiakkaiden arjessa ja elämän käänteissä.

Arvomme, ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus, näkyvät päivittäisessä työssämme. Meillä voit vaikuttaa työvuoroihisi ja työskennellä elämäntilanteeseesi parhaiten sopivalla tavalla.

Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on alan koulutuksen lisäksi halu tehdä aina parhaansa, kollegiaalisuus, erinomaiset yhteistyötaidot ja myönteinen asenne.

Ehdoton vahvuutemme on mahtava työporukkamme, johon haluaisimme myös sinut mukaan!

Tarjoamme sinulle
 Mahdollisuuden kehittyä ammatissasi lue lisää

Iloisen ja ammattitaitoisen tiimin jakamaan arkea ja toimimaan tukenasi

Monipuoliset Tradeka-konsernin henkilöstöedut lue lisää

Maksamme sinulle hoitoalan kokemuksesi mukaan palkkaa perustasolla 14,47 - 16,35 /h + vuorokohtaiset lisät + 9 % lomakorvaus. Noudatamme yksityisen ensihoitopalvelualan työehtosopimusta.

Olisiko tämä sinun uusi työpaikkasi?
Hakeminen on helppoa ja hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten lähetä hakemuksesi jo tänään! Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian ja sovimme haastattelusta.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä palvelupäällikkö Katri Tuhkaseen katri.tuhkanen@onnion.fi puh. 044 776 2238 (ark. 10-14)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/3854108-ensihoitajia-kesa-ja-keikkatyohon-kainuuseen