Tuotantotyöntekijä, Rauma, Adecco Finland Oy/Rauman toimisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuotantotyöntekijä, Rauma

TYÖTEHTÄVÄ

Tuotantotyöntekijänä työskentelet mm muovituotteiden valmistuksessa, laadunvalvonnassa ja koneiden käytössä. Työtehtäviisi voi sisältyä myös trukilla-ajoa. Työtehtävät ovat kohtuullisen raskaita ja sisältävät paljon toistoja. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kolmessa vuorossa 40 tuntia viikossa. Työpaikka sijaitsee Raumalla ja työsuhde on aluksi 6 kuukauden mittainen määräaikaisuus, mutta määräaikaisuuden jälkeen töiden jatko on mahdollinen.

Tuotantotyöntekijänä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- tuotteiden valmistus
- koneiden käyttö
- laadunvalvonta

Tuotantotyöntekijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn menestyksekkäässä työpaikassa sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin. Määräaikaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus kasvattaa osaamistasi muoviteollisuuden tehtävien parissa. Tehtävään sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja tehtävästä maksettava lähtöpalkka on noin 13 euroa / h.

- mahdollisuus kerryttää arvokasta työkokemusta ja työllistyä pidempiaikaisesti
- kattava perehdytys tehtäviin
- lähtöpalkka noin 13 euroa / h

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti aiempaa kokemusta teollisuuden työtehtävistä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä aiempi kokemus trukin käsittelystä katsotaan eduksesi. Työntekijänä olet itsenäinen ja ahkera työskentelijä, joka on halukas oppimaan uutta. Pystyt työskentelemään hyvää fysiikkaa vaativissa tehtävissä ja kommunikoimaan sujuvasti suomen kielellä.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- aiempi kokemus teollisuuden tehtävistä
- mahdollisuus työskennellä 3vuorossa
- itsenäinen ja ahkera työskentelytapa
- halukkuus oppia
- sujuva suomen kielen taito.

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää nettisivujemme kautta 5.5.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini Tuomisalo, Adecco 040-664 1447.

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Tuotantotyöntekijä, muoviteollisuus, teollisuustyö, Rauma, Adecco
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=9ea6c48ebc025b23b2acec6c68d07d8f&jobboardsource=MOL