Lähihoitaja, Kotiranta Ruovesi, Keiturin Sote Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, tule töihin Keiturin Soten ikäihmisten palveluihin!

Etsimme tiimiimme innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää hoitotyön ammattilaista Kotirantaan Ruovedelle.

Kotiranta koostuu kahdesta tehostetun palveluasumisen tiimistä Kuusikoti ja Mäntykoti sekä Koivukodin laitoshoidon tiimistä. Kotirannassa asustaa suhteellisen omatoimisista muistisairaista asukkaista aina vuoteeseen hoidettavaan laitoshoidon asukkaaseen lähtien. Kotirannassa työskentelee innokas moniammatillinen tiimi, joka tekee työtä suurella sydämellä asukkaiden parhaaksi.

Tiimien arkeen kuuluvat myös päivittäiset ulkoiluhetket ja useasti viikossa pidettävät viriketuokiot. Arki on kodinomaista ja jokaista asukasta kohdellaan yksilönä. Kotirannassa hoitajat auttavat asukkaita arjen toiminnoissa ja olemalla läsnä heidän elämässään. Jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja, näin asukasta hoitaa tuttu ihminen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissämme, jossa pääset toteuttamaan hoitotyön osaamisalueita monipuolisesti. Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa (Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto), mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja jätä hakemuksesi!

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:
Kotirannan osastonhoitaja Sari Ahvenjärvi p. 044 787 1241
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596794/fi_FI