Fysioterapeutti, Päivärinne, Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Palkkaus: 2557,85€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua hoivan ja tiimin toiminnan kehittäminen? Onko sinulle ikäihmisten hyvä hoito lähellä sydäntä?
Tule fysioterapeutiksi vakituiseen työsuhteeseen Yrjö ja Hanna Kodeille Päivärinteeseen! Työ on pääasiassa päivätyötä klo 8-16 arkisin.

Miksi meille kannattaa tulla töihin? Me tarjoamme mm.

- fysioterapeutin paikan hyvässä työyhteisössä

- ePassi Flex -palvelun 250€/vuosi, jota pystyt hyödyntämään esim. liikunta- ja kulttuuripalveluihin, julkisen liikenteen matkakustannuksiin tai hierontaan, etua jaetaan kahdessa erässä ja uusille työntekijöille työskentelyn suhteessa, kun työsuhde on kestänyt kuukauden

-työsuhdepyöräedun

- virkistyspäiviä ja muistamme työntekijöitämme tärkeinä merkkipäivinä, kuten 30-, 40-, 50- ja 60-vuotissyntymäpäivinä

- kunnon perehdytyksen, meillä pääset oppimaan uutta myös sähköisessä oppimisympäristössämme Skholessa

- laajat työterveyshuollon palvelut Terveystalossa

Päivärinteen palvelutalo sijaitsee Hämeenlinnassa. Päivärinteen palvelutalossa on 28 ympärivuorokautisen asumisen asukaspaikkaa ja 30 yhteisöllisen asumisen asukaspaikkaa ikäihmisille. Lisätietoja Päivärinteestä voit lukea: https://yrjojahanna.fi/palvelutalot/paivarinne/

Fysioterapeutin työtehtäviin kuuluvat muun muassa asukkaiden kuntouttavan työn suunnittelu ja toteuttaminen, asukkaiden toimintakyvyn arviointi, apuvälineiden tarpeen arviointi ja henkilökunnan työergonomian opastus. Päivärinteessä fysioterapeutti työskentelee sekä kotihoidossa että ympärivuorokautisen asumisen puolella. Fysioterapeutti osallistuu myös perushoitotyöhön.

Tehtävä edellyttää sinulta fysioterapeutin koulutusta, vahvaa osaamista sekä kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa. Lisäksi edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa, jotta suojaat itsesi lisäksi työkaverisi ja asukkaamme. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka mukaan maksamme kokemus- ja työvuorokohtaiset lisät sekä muut korvaukset. Palkkahaitari tässä tehtävässä on 2557,85€/kk - 2843,37€/kk.

Jäikö jokin mietityttämään? Johtaja Taina Buljugin vastaa mielellään lisäkysymyksiisi puh. 0505091758 tai sähköpostitse taina.buljugin@yrjojahanna.fi

Jätä hakemuksesi tehtävään 12.5.2024 mennessä. Hakulomakkeen täyttö vie alle minuutin. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Toivottavasti näemme haastattelussa!

Yleishyödyllinen Yrjö ja Hanna -säätiö on perustettu vuonna 1996. Säätiö rakennuttaa ja ylläpitää palvelutalokiinteistöjä eri puolilla Suomea, Helsingistä Rovaniemelle. Hoiva- ja hoitopalvelut tuottavat säätiön sataprosenttisesti omistamat tytäryhtiöt, Yrjö & Hanna Oy sekä Yrjö ja Hanna Hoivapalvelut Oy. Koko organisaatiosta käytämme nimeä Yrjö ja Hanna Kodit.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.yrjojahanna.fi/jobs/3900715-fysioterapeutti-paivarinne?utm_campaign=jobs-widget&utm_source=tyopaikat.yrjojahanna.fi&utm_content=jobs&utm_medium=web