Ostaja, Astex Engineering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme osto-osastolle vahvistusta

Astex on monialainen yritys ja pääpaino on konepajatoiminnoissa ja koneistuksessa.
Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen henkilöä vastaamaan ostoista ja oston kehittämisestä. Työ voi pitää sisällään myös muita tehtäviä, kuten kuljetusten järjestelyä ja tavaran tarkastamista.

Työtehtäviä voidaan sovittaa hakijan osaamisprofiilin mukaan. Työhön kuuluvat myös koti- ja ulkomaille suuntautuvat työmatkat, joita on satunnaisesti.

Tehtävässä toimitaan toimitusjohtajan alaisuudessa ja raportoidaan suoraan hänelle. Työssä onnistumisessa tärkeää on kokemus jostain yllämainituista osa-alueista, sekä mielellään osaamista sekä kaupalliselta että tekniseltä alalta. Työkokemusta toivotaan vähintään 3 vuoden ajalta.

Toivomme, että henkilöllä on aktiivinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa, joustavuutta ja kykyä soveltaa oppimaansa. Sosiaalisuus, hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito sekä suomeksi että englanniksi ovat välttämättömiä.

Hae tehtävää viimeistään 15.5.2024 sähköpostilla osoitteesta tuki@astex.fi ja liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja voi kysyä 16.4.2024 alkaen klo 8-16 välillä Jyrki Kososelta puh. 050 400 4213

Astex Engineering Oy on Kaakkois-Suomen johtavia koneistavia konepajoja. Työllistämme n. 70 henkilöä ja Liikevaihtomme on n. 9 me.Kilpailukykyisen palkan lisäksi voimme avustaa asunnon hankkimisessa ja tarvittaessa voimme tarjota auton käyttöön.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuki@astex.fi