Hammaslääkäri, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Palkkaus: 5000€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei hammaslääkäri, kiinnostaisiko sinua työ korkeakouluopiskelijoiden hyväksi?

Haemme osa-aikaista hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen palvelupisteeseemme alkaen sopimuksen mukaan. Viikkotyöaikamäärä voi olla 19-27 h /vko, joten voit esittää toiveesi viikkotyöajasta, samoin työn aloitusajankohdasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Opiskelijoille tarjottavat suunterveyden palvelut kattavat monipuolisesti perushammashoidon osa-alueet. Opiskeluterveydenhuollon painotuksissa näkyvät mm. viisaudenhammaskirurgia ja purentafysiologia.

Työhön kuuluvat hammaslääkärin kliiniset työtehtävät. Perehtyneisyys suukirurgiaan (viisaudenhampaiden leikkaukselliset poistot) sekä purentafysiologiaan katsotaan eduksi.

Edellytämme tehtävässä Suomessa laillistetun hammaslääketieteen lisensiaatin tutkintoa. Katsomme eduksi suomen kielen taidon lisäksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. YTHS palvelee opiskelijoita päiväaikaan arkisin, joten illat ja viikonloput ovat meillä vapaa-aikaasi.

Työehtojen ja palkkauksen suhteen noudatamme YTHS:n ja Suomen Hammaslääkäriliiton välistä sopimusta. Tehtäväkohtainen palkkahaitari hammaslääkäreillämme kokoaikaisessa (38h 15 min/vko) tehtävässä on 6236-6873 euroa ja erikoishammaslääkäreillämme 6979-7692 euroa kuukaudessa.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa alueylihammaslääkäri Henna Salmio, puh. 041 730 8372 tai henna.salmio@yths.fi.

Hae tehtävää 5.5.2024 mennessä, niin keskustellaan lisää siitä, miten sinun toiveesi ja meidän tarpeemme kohtaavat. Haastatteluja voidaan käydä jo hakuaikana.

YTHS vastaa korkeakouluopiskelijoiden opiskeluterveydenhuollon palveluista sekä terveyden edistämisestä. Tuotamme palveluita noin 280 000 opiskelijalle yli 1000 ammattilaisen voimin. Tavoitteena on taata laadukas opiskeluterveydenhuolto helposti ja nopeasti kohdennetun palveluvalikoiman, positiivisen asiakaskokemuksen ja osaavien ammattilaisten avulla. YTHS tunnetaan yhdenvertaisena, rohkeana ja välittävänä toimijana, joka tuottaa tehokkaasti sille annetut lakisääteiset tehtävät ja sopeutuu nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Opiskeluterveydenhuollon asiantuntijana YTHS:llä tehdään työtä, jonka tulokset näkyvät vuosien päähän. Lisätietoja: WWW.YTHS.FI.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/752d10b3-0fdb-43a7-bf8a-f5060421971c