Kriisityöntekijä, osa-aikainen, Stellium Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi mielenterveyshoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, sosionomi, psykologi, psykoterapeutti tai lyhytterapeutti. Ensisijaisesti etsin ammattilaista, jolla on kokemusta akuuteista kriiseistä, traumoista ja vaikeista mielenterveysongelmista. Hyötyä on kriisityön koulutuksesta ja työkokemuksesta ja totta kai muistakin alan kursseista ja koulutuksista!
Työtä tehdään oman yrityksen (tai mahdollisesti laskutuspalvelun) kautta. Saat työkaveriksesi kokeneen yrittäjän, joten tarvittaessa opastan sinut alkuun siinä. Työ on (aluksi) osa-aikaista, 1-2 päivänä viikossa toteutuneiden varausten mukaan. Huomaathan, että valmista asiakaskuntaa ei ole. Työajat ovat sovittavissa, mutta toiveena on, että voisit tehdä myös iltaa ja viikonloppuja. Sopii mahdollisen nykyisen työsi tai opiskelusi oheen. Kiinnostuksesi ja resurssiesi mukaan voit tehdä hommia. Mahdollisesti voisit siirtyä samoihin tiloihin oman nykyisen asiakaskuntasi kanssa, jolloin ottaisit lisäksi kriisiasiakkaita.

Etsinnässä on mukava, rento, joustava, ei turhantarkka, helposti innostuva tyyppi. Tartut toimeen, hahmotat kokonaisuuksia ja ratkaiset ongelmia sujuvasti. Näet uhkien sijaan mahdollisuuksia ja omaat muutenkin positiivisen asenteen! Uskot elinikäiseen oppimiseen ja haluat kehittää ammattitaitoasi sen sijaan, että ajattelet jo tietäväsi ja osaavasi kaiken. Olet valmis tekemään asiakastyön lisäksi tarvittaessa myös yrittäjän arkeen kuuluvia pakollisia "ei niin kivoja" hommia, kuten selvitystöitä ja markkinointia.

Työn aloittamisajankohta on toukokuussa. Koska tavoitteena on tarjota kriisiapua asiakkaille kohtuulliseen hintaan, kerro minulle mikä olisi alihankintahinta, jolla voisit tyytyväisenä työtä tehdä (60 min., sis. alv. 24 %).

Lähetä lyhyt esittelyviesti sähköpostilla rekry@stellium.fi mahdollisimman pian, niin sovitaan tapaaminen!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@stellium.fi