Farmaseutti Loimaalle kesätöihin. 28€/ tunti + li, Henkilöstöpalvelu KP Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 4.5.2024
  • Palkkaus: 28,00€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme töistä kiinnostunutta farmaseuttia Loimaalle kesäksi töihin. Työ alkaa kesäkuun alusta ja töitä on elokuuhun saakka. Työtä on tarjolla täysin työtunnein, mutta olemme kiinnostuneita myös sinusta, joka et pysty ihan täyttä työaikaa tekemään. Ennen kesätöiden alkua on mahdollisuus käydä kevään aikana muutama vuoro keikkailemassa.

Palkkaa maksamme tähän työhön 28,00 euroa työtunnille ja päälle vielä 9% lomakorvauksen ja TES vuorolisät. Työ sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat koko kesäksi huippupalkkaisen farmaseutin työn. Olet luonteeltasi ahkera, luotettava ja tulet toimeen sujuvalla suomen kielellä.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa jo tänään.

Työsopimus tehdään meidän toimesta koko kesäksi, vaikka varsinainen työ tehdään asiakkaan tiloissa. Olemme henkilöstövuokraus yritys, joka on keskittynyt tarjoamaan töitä erityisesti SOTE-, farmasia ja varhaiskasvatuksen toimialoille. Maksamme työntekijöillemme aina luvatun palkan ja kaikki TES:n mukaiset lisät ajallaan ja meidät tavoittaa aina kun tarve vaatii (paitsi yöllä me kokeillaan kyllä nukkua).

Työhakemuksen voit laittaa Jounille jouni@henkilostokp.fi tai Leenalle leena@henkilostokp.fi.

Lisätietoja voit kysyä Jounilta 044 240 6756.

Jututamme hakijoita todella joustavasti. Lisätietoja meistä löydät www.henkilostokp.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:leena@henkilostokp.fi