Rakennus- ja loppusiivooja, NJC Henkilöstöpalvelut
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme RAKENNUS- JA LOPPUSIIVOOJIA asiakasyrityksemme uudisrakennustyömaalle.

Tehtävänkuvaan kuuluu monipuoliset rakennus- ja loppusiivoustyöt P1-rakennustyömaalla. Rakennussiivouksen työnkuvaan kuuluu mm. lattioiden lastaaminen, imurointi ja kalustesuojaukset. Loppusiivoukseen kuuluu kattavasti valmistuvan kohteen siivoustyöt, mm. yläpölytyöt ja ikkunanpesut. Etuna tehtävään on myös aiempi kokemus henkilönostimen käytöstä.

Toivomme sinulta innokkuutta tarttua erilaisiin työtehtäviin, hyvää fyysistä kuntoa, sujuvaa suomen kielen taitoa ja 18 vuoden ikää. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on eduksi, tarvittaessa kuitenkin autamme kortin hankinnassa.

Työn arvioitu kesto on vuoden 2024 loppuun. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuun 2024 aikana. Työaika on arkisin klo 7 -15.30.

Lisätietoja Ida Särkiojalta arkisin klo 9-15.00, puh. 040 6795 401.

Oululaislähtöinen NJC on tuottanut henkilöstö- ja työmaapalveluita joustavasti ja luotettavasti jo 30 vuoden ajan. Työllistämme vuosittain sadoilla työmailla ja kymmenissä tehtaissa yli 1000 rakennus- ja teollisuusalojen ammattilaista, joista jokainen on tärkeä osa NJC:n tarinaa. Lue työntekijöidemme kokemuksia osoitteesta http://njc.fi/category/kokemuksia/ .

Kurkkaa vielä tästä https://www.youtube.com/watch?v=m1jmvvKxUZE video NJC:stä!

NJC - Aidosti ammattilainen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://njc.likeit.fi/apply/45472151