Mansikanpoimijoita Saarijärvelle, Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme reippaita kausityöntekijöitä avomaan mansikanpoimintaan pienehkölle mansikka- ja lihakarjatilalle Saarijärvelle kesäkaudeksi 2024. Tila tuottaa puhtaita ja herkullisia marjoja ja pääset nauttimaan aidosta maalaistunnelmasta eläimineen.

Tilalla on mahdollisuus työskennellä joustavasti. Jo kesäkuulle noin viikon ajalle on tarjota kitkentätyötä muutamalle henkilölle. Mansikan satokausi alkaa arviolta heinäkuun alkupuolella ja jatkuu elokuun puolelle asti. Työpäivien pituus vaihtelee satokauden vaiheen ja kelien mukaan ollen keskimäärin 6 - 7 tuntia päivässä. Sinulla on mahdollisuus sopia myös lyhyemmistä työjaksoista esimerkiksi kahden viikon ajalle. Poiminnan lisäksi työ voi sisältää myös mansikoiden pakkaamista.

Jotta viesti kulkee tiimin kesken, sinun tulee puhua joko suomea tai englantia sillä tasolla, että pärjäät työarjessa. Satokausi on tiivis rutistus, jossa tiimityöskentely korostuu ja kaikki auttavat toisiaan.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta marjojen parissa työskentelystä, mutta eduksesi on, jos olet aikaisemmin tehnyt vastaavia tehtäviä tai maatalous on jollain tasolla tuttua. Poiminta on työtä, jossa ollaan koko ajan liikkeessä ja tarvitaan tarkkuutta. Parhaiten tehtävässä pärjää, jos on fyysisesti hyvässä kunnossa ja näppärä sorminen.

Palkkauksen osalta noudatamme Maaseutuelinkeinojen työehtosopimusta. Pääsatokaudella maksamme urakkapalkkaa, mikäli poimintanopeus täyttyy. Autamme tarvittaessa myös asunnon järjestämisessä lähialueelta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/3870903-mansikanpoimijoita-saarijarvelle