Maankäytön suunnittelija tai projektipäällikkö, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ramboll on uudessa strategiassaan asettanut tavoitteekseen olla kestävässä kehityksessä johtava kansainvälinen toimija, joka auttaa asiakkaitaan ja yhteiskuntaa siirtymään kohti kestävää tulevaisuutta. Tarvitsemme osaavia asiantuntijoita ratkaisemaan näitä haasteita ja haemme nyt joukkoomme maankäytön suunnittelijaa tai projektipäällikköä Ouluun. Oletko sinä uusi suunnittelijamme tai projektipäällikkömme?

Uusi tehtäväsi ja tiimisi

Uutena suunnittelijana tai projektipäällikkönä pääset mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin. Yksikössämme työskentelee 31 asiantuntijaa liikenteen, maiseman ja maankäytön suunnittelun parissa Oulussa, Espoossa, Rovaniemellä ja Lappeenrannassa. Rambollissa maankäytön suunnittelua tehdään ympäri Suomea useammassa yksikössä ja teemme yhteistyötä heidän kanssaan.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

Asema- ja yleiskaavojen sekä muiden erilaisten maankäytön suunnitelmien laatiminen.
Mahdollisesti myös maisemasuunnitteluun ja maisemavaikutusten arviointiin perehtymistä.
Suunnittelutyötä eri alojen asiantuntijoiden, viranomaisten ja hankekohtaisten sidosryhmien kanssa.
Kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan kehittyvää paikkatietopohjaista suunnittelua ja karttojen valmistelua sekä projektien vetämistä.
Suosimme työskentelyä toimistollamme, mutta myös etätyöt ovat mahdollisia erikseen sovittavalla tavalla.

Tietoja sinusta

Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:

Alalle soveltuvaa koulutusta (arkkitehti, FM tms.)
vähintään muutaman vuoden kokemusta asema- ja yleiskaavojen sekä muiden erilaisten maankäytön suunnitelmien laatimisesta tai niiden johtamisesta
hyvää yhteistyökykyä ulkoisten kumppaneiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa.
oma-aloitteisuutta ja systemaattista otetta projektien läpivientiin.
AutoCAD ja/tai MicroStation ohjelmiston hallintaa
matkustusvalmiutta
sujuvaa suomen kielen taitoa (kirjallinen ja suullinen), muu kielitaito katsotaan eduksi
Mitä tarjoamme sinulle

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Voit luottaa siihen, että esihenkilösi ja kollegasi tarjoavat tukeaan ja apuaan silloin, kun sitä tarvitset. Tarjoamme sinulle:

Aidon mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi kautta
Ystävällisen ja ihmisläheisen työkulttuurin, jossa tulet arvostetuksi omana itsenäsi
Joustavat työskentelytavat ja mahdollisuuden hybridityöhön suurimmassa osassa työtehtävistämme
Ramboll-säätiön ja Rambollin vahvan arvopohjan
Työskentele kestävän kehityksen ytimessä

Ramboll on globaali suunnittelu- ja konsultointiyritys. Uskomme, että kestävän muutoksen tarkoituksena on luoda maailma, jossa sekä luonto että ihmiset kukoistavat. Tämä on koko toimintamme ydin, ja sen eteen teemme töitä joka päivä. Vastuullisuus on ollut toimintaperiaatteemme perustamisesta lähtien. Vahvuutemme on ihmisissämme. Työskentelykulttuurimme on avoin ja utelias, ja haemme jatkuvasti tuoreita ja innovatiivisia näkökulmia. Kunnioitamme monimuotoisuutta sen kaikissa muodoissa, ja vaalimme työympäristöä, jossa kaikki voivat kukoistaa.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee yli 18 000 asiantuntijaa globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ja kestävät ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Teemme työtämme, jotta ihmiset ja luonto kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme edistävät kestävää menestystä koko yhteiskunnassa.

Yhdenvertaisten mahdollisuuksien työnantaja

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Ota yhteyttä rekrytointitiimiimme, jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana.

Kuinka hakea tehtävään?

Jätä hakemuksesi "Apply" linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.5.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Reijo Vaarala, puh. 040 716 0769.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Ramboll3/743999980153612-maankayton-suunnittelija-tai-projektipaallikko