Ohjaaja, asuntola, Oulu, Ammattiopisto Luovi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oulun asuntolassamme majoittuu yhteensä noin enintään 120 opiskelijaa. Tutustu asuntola Oppimestariin täällä: https://luovi.fi/tutustu-ja-hae-luoviin/paikkakunnat-ja-asuntolat/oulun-asuntola/

Erityinen tehtäväsi

Asuntolan ohjaajana työtehtäviisi kuuluu asuntolassa asuvien erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ohjaus arki- ja itsenäistymistaidoissa sekä vapaa-ajan toiminnassa yhdessä muiden asuntolan ohjaajien kanssa. Aamuisin tuet opiskelijoita kouluun lähdössä ja iltaisin ohjaat heitä monenlaisissa arjen askareissa, esimerkiksi ruuan laitossa ja harrastustoiminnassa. Suunnittelette ja toteutatte yhteisiä vapaa-ajan toimintoja monipuolisesti. Ehkäpä sinulla on jokin harrastus tai taito, jota voisit hyödyntää vapaa-ajan ohjauksessa?

Teet tiivistä yhteistyötä opetuksen kanssa ja osallistut opiskelijoita koskeviin ajankohtaispalavereihin. Tuet opiskelijoita heidän koulunkäynnissään toteuttamalla laadukasta asumispalvelua. Toimit monenlaisissa opiskelijoiden asioihin liittyvissä yhteistyöverkostoissa. Laadit asuntolassa asuvien opiskelijoiden asumisen tavoitteita sekä arvioit tavoitteiden saavuttamista yhteistyössä opiskelijan ja hänen lähiverkostonsa kanssa. Yhdessä opiskelijoiden ja muiden ohjaajien kanssa huolehditte asuntolan viihtyisyydestä ja järjestyksestä.

Olisiko tämä sinulle sopiva tehtävä?

Työ voisi sopia sinulle, jos sinulla on sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkinto ja olet kartuttanut osaamistasi työkokemuksen kautta. Työkokemus nuorten parissa on ehdottomasti eduksesi ja hyötyä on siitäkin, että tunnet erityistä tukea tarvitsevien kohderyhmän. Tärkeintä on asenteesi ohjaustyötä kohtaan ja halu viettää aikaa nuorten kanssa. Sinulla on intoa ja kykyä tuottaa nuorille mukavaa ja mielekästä asumispalvelua ja olla heidän tukena opintojensa matkalla. Olet idearikas ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielellään tiimissä. B-ajokortti on työssäsi tarpeen, koska liikut talon autoilla opiskelijoiden kanssa.

Tehtävä on vakituinen vuorotyö ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin. Työ on kolmivuorotyötä painottuen iltavuoroihin. Lisäksi on yksittäisiä yövuoroja sekä aamuvuorojaksoja. Työ alkaa maanantaina 29.7.2024. Työsuhteen ehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti ja tehtävän palkkaus on työkokemuksesi mukaan noin 2100-2400e/kk ja tämän lisäksi ilta- ja yövuorolisät työehtosopimuksen mukaisesti.

Miksi tulisit juuri meille töihin?

Meillä arvostetaan yhdessä tekemisen kulttuuria ja saat työhösi tukea moniammatillisesta ja osaavasta henkilöstöstämme. Arvoissamme ja arjessamme näkyvät luottamus, uudistajuus, osaaminen, välittäminen ja ilo. Pääset kehittämään omaa osaamistasi isossa ja uudistuvassa organisaatiossa, jolla on rohkeutta kokeilla uutta ja oppia epäonnistumisista. Meillä on hyvät kehittymismahdollisuudet ja tuemme monipuolisesti henkilöstöämme hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Haluamme edesauttaa työssä viihtymistäsi rennolla ja toisia kunnioittavalla ilmapiirillä sekä ajanmukaisilla työvälineillä.

Henkilöstömme tyytyväisyys on kokonaisuutena erinomaisella tasolla ja siitä kertoo syksyllä 2023 toteutettu henkilöstökysely, jossa henkilöstön suositteluhalukkuus Luovia työnantajana kohtaan oli erinomainen, eNPS tuloksen ollessa 54.

Luovissa pääset nauttimaan esimerkiksi hyvistä loma-, liikunta- ja kulttuurieduista sekä työsuhdepyöräedusta ja merkkipäivän tullen muistamme henkilöstöämme, emmekä unohda palkita onnistumisista. Kannustamme henkilöstöämme oman osaamisen kehittämiseen sekä uuden oppimiseen. Lue lisää Luovista työnantajana sivuiltamme https://luovi.fi/toihin-luoviin/luovi-tyonantajana/

Tervetuloa osaksi iloista ja osaavaa työyhteisöä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://luovi.solaforce.com/app/external/jobs/403?source=TE_PALVELUT