Automekaanikko Haapajärvelle, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Mekonomenille automekaanikkoa Haapajärvelle.

Mekonomen on Pohjoismaiden suurin korjaamoketju, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. He tarjoavat laajan valikoiman innovatiivisia ja hyvän hintalaatusuhteen omaavia tuotteita ja ratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. Mekonomen Nordicilla oli vuoden 2020 alussa noin 460 myymälää ja 3400 ketjuun liittynyttä autokorjaamoa, jotka työskentelevät Mekonomen Autohuolto -tuotemerkin alla.

Haemme kokemuksen omaavaa ammattitaitoista automekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta alalta, sekä aitoa halua kehittää omaa osaamistaan. Sinulla tulisi olla voimassa oleva ajokortti, sekä palvelualtis asenne työn tekemiseen.

Automekaanikon työnkuvaan kuuluu ajoneuvojen monipuoliset huolto- ja asennustyöt. Voit omata vankan kokemuksen jatkuvasti kehittyvältä alalta, tai olet juuri valmistunut automekaanikko, täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä osaavan tiimin mukana Mekonomen -ketjun arvoja kunnioittaen.

Asiakasyritys tarjoaa monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät, ammattitaitoisen työyhteisön tuen, sekä mahdollisuuden kehittyä alalla.

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina
050 581 6078
kata.alanen@eezy.fi

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/509517799