Neuvotteleva virkames (IT-yksikön päällikkö), Oikeuskanslerinvirasto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Palkkaus: 6259,29-7223,56€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valtioneuvoston kansliassa on haettavana

neuvottelevan virkamiehen (IT-yksikön päällikkö)

virka. Virka täytetään 1.10.2024 lukien tai sopimuksen mukaan. Virka on viraston yhteinen ja se on sijoitettu valtioneuvoston hallintoyksikön tietotoimialan IT-yksikköön. Neuvotteleva virkamies on tarkoitus määrätä erikseen yksikön päällikön tehtävään määräajaksi.

Valtioneuvoston kanslian IT-yksikkö kehittää, ohjaa ja hallinnoi valtioneuvoston ja sen ministeriöiden yhteisiä sekä valtioneuvoston kanslian omia tietojärjestelmiä ja tieto- ja viestintäteknisiä palveluita yhteistyössä ministeriöiden ja palveluntoimittajien kanssa. IT-yksikkö jakautuu kolmeen ryhmään ja yksikössä työskentelee 35 asiantuntijaa. Yksikön palveluostojen suuruus on noin 40 miljoonaa euroa ja sen toteutusvastuulla on myös huomattava määrä vaativia ja laaja-alaisia informaatioteknologiaan perustuvia kehittämishankkeita. Kanslian IT-yksikössä teet merkityksellistä työtä valtionhallinnon näköalapaikalla ja olet mukana kehittämässä valtion ylimmän johdon palveluita muuttuvassa toimintaympäristössä.

Neuvotteleva virkamies vastaa IT-yksikön päivittäisestä johtamisesta sekä valtioneuvoston ja sen ministeriöiden tietoteknisestä palveluympäristöstä ja sen kehittämisestä yhteistyössä palvelutoimittajaverkoston ja muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi yksikön päällikölle voidaan osoittaa muita yksittäisiä tehtäviä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/3461/fi_FI