Kokoonpanohitsaaja, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kiinnostunut työskentelemään metalliteollisuuden parissa ja haet pitkäaikaista työtehtävää?
Haemme nyt asiakkaallemme oppimishaluista kokoonpanohitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työtehtävänäsi ovat esimerkiksi erilaisten metallituotteiden kokoonpano- ja silloitushitsaus sekä muut mahdolliset metallipajan työtehtävät. Tulkitset teknisiä piirustuksia ja toteutat kappaleiden kasauksia mittojen mukaan.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat mittatarkan työotteen ja kuvien lukeminen on hallussa. Työtehtäviin perehdytetään.

Kielitaito: Tässä työssä pärjäät sekä suomen että englannin kielen taidolla.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: 2-vuorotyö.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat alustavasti kesäkuun alkupuolella. Haussa pitkäaikainen työntekijä. Työsuhde alkaa määräaikaisena mutta tämän jälkeen sinulle on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://barona.fi/tyopaikat

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/660e694835e4de001d7d78ff