Controller Helsinkiin, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme mielenkiintoiselle urapolulle osaajaa nimikkeellä

Controller Helsinkiin

Tehtävänkuvaus

Tehtävässäsi pääset kansainvälisen yrityksen suomalaisen tytäryhtiön monipuolisten ja haastavien kehitysprojektien pariin. Kyseessä on yritys, joka on vastikään ostettu osaksi kansainvälistä konsernia, joten yhdistyminen ja toimintojen yhdenmukaistaminen on ajankohtainen tehtävä. Tulet työskentelemään osana tiivistä tiimiä, jossa sinulla on muutaman vuoden sisällä mahdollisuus päästä etenemään controlling-toiminnon johtorooliin.

Millaista henkilöä etsimme?

Kyseessä on siis muutosjohtamisen mielenkiintoinen ja laaja-alainen tehtävä, johon etsitään ennen kaikkea päämäärätietoista, asenteeltaan kehityshaluista ja oppimiskykyistä controlleria.

Sinun ei tarvitse olla kymmenien vuosien kokemuksen omaava alan asiantuntija, vaan tausta esimerkiksi Big4-tyyppisten yritysten toiminnoista tai kirjanpidon ja tilinpäätösten parista on pohja, jolta voit ponnistaa controlling -maailmaan ja kasvaa kyseiseen rooliin ja urapolulle.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostut roolista, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan konsernin tytäryhtiön käytäntöjen ja prosessien kehittämiseen lähes alusta alkaen, jätä hakemustasi tehtävään mahdollisimman piakkoin. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Mitä sinulle tarjotaan?

Kyseessä on pitkäaikainen rooli, jossa on valmiiksi suunniteltu urapolku tytäryhtiön controlling-toiminnon päällikkövastuisiin ja tiimin vetäjäksi. Tehtävässä tulee olemaan paljon uudistamista ja muutosjohtamista, jonka vuoksi toivomme valitun henkilön voivan työskennellä mahdollisimman paljon Helsingin keskustan alueella sijaitsevalta toimistolta käsin.

Muuta

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Helsinki

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/compa... (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/)

https://www.facebook.com/HRSat... (https://www.facebook.com/HRSatama/)

https://www.instagram.com/hrsa... (https://www.instagram.com/hrsatama)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3877379-controller-helsinkiin